Team Parate Eenheid haalt café leeg tijdens grootschalige preventief fouilleeractie in Rotterdam Bloemhof

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft vrijdagavond in de Rotterdamse wijk Bloemhof een grote preventief fouilleeractie gehouden. Op verschillende plekken werden groepen jongeren gecontroleerd door de politie. Hierbij werd er onder andere gekeken of er geen verboden goederen aanwezig waren.

Zo werd er bij een telefoonwinkel aan de Putsebocht grootscheeps gecontroleerd. Hierbij waren ook de belastingdienst, handhaving van de gemeente en de douane aanwezig. Voor zover bekend is er één persoon aangehouden.

- Advertisement -

Ook op straat werden groepen jongeren aangesproken. Ook zij werden vervolgens op verboden wapenbezit gecontroleerd.

Niet veel later stapten leden van het Team Parate Eenheid café Bellevue binnen. Iedere bezoeker werd door een agent naar buiten begeleid, aldaar werden zij stuk voor stuk gecontroleerd. Na de controle van de personen controleerde de gemeente en andere instanties het café zelf. Na ongeveer een half uur kon het café met gasten weer verder feestvieren. Het is niet bekend of er iemand is aangehouden.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Scooterrijder aangereden door personenauto Zuidplein Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond even na 19:30 uur heeft er een aanrijding plaatsvonden aan het Zuidplein in Rotterdam. De aanrijding...

Voertuig raakt te water, bestuurster lichtgewond N210 Lekkerkerk

Lekkerkerk - Donderdagavond even na 18:30 uur is er een voertuig te water geraakt aan de CG Roosweg...

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....

Twee auto’s verwoest door brand Meyenhage Rotterdam

Rotterdam - Op de Meyenhage in Rotterdam zijn afgelopen nacht rond 02.00 uur twee auto's verwoest door brand....