Drie gewonden en auto met ingeslagen ramen na mishandeling Lazuruskade Gouda

Date:

Deel bericht:

Gouda – Een ruzie tussen meerdere jongeren op de parkeerplaats van de Lidl aan de Lazuruskade is in de nacht van zaterdag op zondag volledig uit de hand gelopen. Daarbij zijn uiteindelijk zeker drie personen gewond geraakt.

Agenten werden 00.38 uur op pad gestuurd voor een mogelijke schietpartij op de parkeerplaats. Na het incident waren er zeker drie voertuigen weggereden. Twee van deze auto’s zaten vol met schade, en in één van de auto’s zaten meerdere slachtoffers. De auto met slachtoffers sloeg op de vlucht naar de niet veel verderop gelegen Bockenbergstraat.

- Advertisement -

Er zijn uiteindelijk drie ambulanceteams ingezet om de gewonden te verzorgen en naar het ziekenhuis te brengen. Zeker twee van hen zijn met onbekend letsel met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

Op een parkeerplaats stond een auto met een Duits kenteken. Alle ramen van de auto waren ingeslagen, en ook was er zichtbaar een aanrijding geweest met een ander voertuig. Hiervan zat de kentekenplaat nog in de grill geklemd.

Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk, van een schietpartij blijkt na een eerste onderzoek geen sprake te zijn. De Forensische Opsporing is in kennis gesteld om sporen veilig te stellen. De auto zal in beslag genomen worden.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Man verliest macht over het stuur en raakt verschillende objecten Donaulaan Spijkenisse

Spijkenisse - Maandagmiddag 13 mei rond 18.29 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een man is tijdens het rijden...

Persoon gewond na mogelijke steekpartij Scholeksterstraat Rozenburg, één persoon aangehouden

Rozenbrug - Maandagochtend 13 mei heeft er een mogelijk een steekpartij plaatsgevonden aan de Scholeksterstraat in Rozenburg. Even na...

Grote brand op bouwplaats Uilenhof Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Maandagochtend 13 mei rond 12.30 uur is er brand uitgebroken op een bouwplaats...

Dode na steekpartij bij metrostation Marconiplein Rotterdam (video)

Rotterdam - Bij een steekpartij nabij metrostation Marconiplein in Rotterdam is zondagmorgen een persoon om het leven gekomen....