Brandweer Oostvoorne houdt open dag Heveringseweg Oostvoorne

Date:

Deel bericht:

Oostvoorne – De brandweer van Oostvoorne heeft vandaag van 10:00 uur tot 14:00 uur een open dag gehouden op hun kazerne.

Tijdens de open dag werden meerdere demonstraties gegeven. Denk aan het openknippen van een auto. Mede dankzij het weer was het een redelijk druk bezochte dag met bezoeken van jong en oud. Ook algemeen directeur van de veiligheidsregio Arjen Littooij kwam even kijken. Naast de vrijwilligers en voertuigen van Oostvoorne zelf was ook team digitale verkenningen aanwezig van de gazamelijke brandweer. Zij toonden met trots hun leuke ‘speeltjes’. Zo reden zij bijvoorbeeld rond met hun blusrobot, genaamd Brutus II.

- Advertisement -

De open dag was niet alleen bedoeld voor een leuk uitje voor iedereen, maar ook bedoeld als werving. De brandweerpost van Oostvoorne is opzoek naar nieuwe vrijwilligers. Niet alleen op hun kazerne maar ook op andere plekken zijn er hard mensen nodig!

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Jongeman overvalt winkel met vuurwapen | Nieuwstraat Spijkenisse

Spijkenisse - Een jongeman heeft vrijdagmiddag rond 16.15 uur een winkel aan de Nieuwstraat in Spijkenisse overvallen. Hij...

Voertuig raakt te water, bestuurster lichtgewond N210 Lekkerkerk

Lekkerkerk - Donderdagavond even na 18:30 uur is er een voertuig te water geraakt aan de CG Roosweg...

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....

Verdachten dodelijke brand Berkel en Rodenrijs langer vast

Berkel en Rodenrijs - De twee verdachten die betrokken zouden zijn bij de dodelijke brand in Berkel en...