Mobiele Eenheid geeft laatste zetje om Hofplein Rotterdam te schonen

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Het Hofplein was rond 00.00 uur vrijwel helemaal leeg. Feyenoord-Supporters trokken na het behalen van het kampioenschap richting de Hofplein fontein. Daar waren ze vervolgens uren later niet meer weg te slaan.

De meeste supporters kozen eieren voor hun geld en hielden het rond 23.00 uur voor gezien. De Mobiele Eenheid werd uiteindelijk ingezet om met een charge het Hofplein te vegen. Na meerdere waarschuwingen middels een boodschap vanuit één van de wagens besloot de ME om een charge uit te voeren.

- Advertisement -

Tijdens de Charge werden de supporters in de richting van het Centraal Station gedreven. Op het moment van schrijven is nog niet bekend of er aanhoudingen zijn verricht. Tijdens de charge werd de waterwerper ingezet.

Uiteindelijk kozen de supporters zoals gevraagd het hazenpad en gingen zij huiswaarts. Het vieren van het Kampioenschap lijkt vooralsnog zonder ernstige ongeregeldheden te zijn verlopen.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Douane onderschept 41-kilo cocaïne in Rotterdamse haven

Rotterdam - Tijdens een reguliere controle in de Rotterdamse haven heeft de Douane zaterdag 4 mei 41 kilo...

Felle brand in portiekwoning Jan Kruijffstraat Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Jan Kruijffstraat in Rotterdam heeft afgelopen nacht korte tijd brand gewoed....

Medewerker politie Rotterdam moet straf krijgen voor WhatsApp-berichten

Een medewerker van de politie-eenheid Rotterdam moet disciplinaire maatregelen ondergaan vanwege het versturen van grensoverschrijdende en discriminerende berichten...

Twee belgen aangehouden in Hendrik-Ido-Ambacht na achtervolging vanuit Rotterdam

Rotterdam - Een levensgevaarlijke achtervolging door Rotterdam begon woensdagnacht op de Abraham van Stolkweg en eindigde uiteindelijk op...