Twee gewonden na zeer ernstig ongeluk tussen bestelbus en vrachtwagen Markweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam (Europoort) – Bij een zeer ernstig ongeluk op de Markweg in Rotterdam-Europoort is dinsdagochtend een persoon zeer ernstig gewond geraakt. In een bocht ging het mis en reden een vrachtwagen en de bestuurder van een bestelbusje frontaal op elkaar. Zowel de vrachtwagen als de bestelbus kwamen in de bermen tot stilstand.

De brandweer is ter plaatse gekomen om de slachtoffers uit de auto’s te bevrijden. De chauffeur van de bestelbus is ernstig gewond geraakt en is door de ambulancedienst met een spoedtransport naar het ziekenhuis overgebracht. Ook de chauffeur van de vrachtwagen is naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -

De Markweg is vanwege het ongeluk in beide richtingen afgesloten. Omdat het om de enige toegangsweg gaat naar een aantal bedrijven ligt het verkeer en bevoorrading daarvan stil. De politie gaat onderzoek om te kijken hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

Foto’s: Martijn de Bruijn

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Scooterrijder aangereden door personenauto Zuidplein Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond even na 19:30 uur heeft er een aanrijding plaatsvonden aan het Zuidplein in Rotterdam. De aanrijding...

Voertuig raakt te water, bestuurster lichtgewond N210 Lekkerkerk

Lekkerkerk - Donderdagavond even na 18:30 uur is er een voertuig te water geraakt aan de CG Roosweg...

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....

Twee auto’s verwoest door brand Meyenhage Rotterdam

Rotterdam - Op de Meyenhage in Rotterdam zijn afgelopen nacht rond 02.00 uur twee auto's verwoest door brand....