Brandweer redt vrouw van raamkozijn bij woningbrand Kuinder Rotterdam (video)

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een vrouw is afgelopen nacht door de brandweer gered bij een brand in een woning aan de Kuinder in Rotterdam. In de woonkamer was brand ontstaan, en de vrouw durfde vanwege de rookontwikkeling niet meer naar beneden te gaan. Uit paniek klom ze uit een raam en klampte zich vast aan de dakgoot en het kozijn.

- Advertisement -

De brandweer was snel ter plaatse en wist haar met een ladder naar beneden te krijgen. De vrouw raakte door de brand lichtgewond door rookinhalatie en is door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht.

Om de brand te kunnen blussen moest de brandweer de deur inslaan. De brand zelf was daarna snel onder controle. Wel is er in de woonkamer en de keuken gigantische schade ontstaan. Gelukkig hadden de bewoners de woonkamer deur gesloten. Hierdoor was de schade in de rest van de woning beperkt. De rook kon zich hierdoor minder gemakkelijk verspreiden door de rest van het huis.

Hoe de brand is ontstaan is niet precies bekend. Maar het vermoeden bestaat dat een telefoon of ander elektrisch apparaat is gaan branden tijdens het opladen. Brandonderzoek van de brandweer heeft in de woning onderzoek verricht.

De woning is door de brand onbewoonbaar. Stichting Salvage is ter plaatse gekomen om te kijken wat er voor de bewoners geregeld moet worden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Brandende bestelbus houdt buurt wakker op Lange Hilleweg in Rotterdam-Feijenoord

Rotterdam - Rond 04:00 uur vanmorgen werden buurtbewoners opgeschrikt door het luid toeteren van een brandende bestelbus aan...

Explosie bij woning aan het Lodewijk Pincoffsplein in Rotterdam

Rotterdam - Rond 03.30 uur vanmorgen vond er een explosie plaats op het balkon van een appartement aan...

Drie arrestaties in internationaal onderzoek naar internetfraude

De politie heeft drie verdachten gearresteerd in verband met een grootschalig internationaal onderzoek naar internetfraude. De verdachten, drie...

DHL bezorger botst tegen personenauto, één gewonde naar ziekenhuis Lepelaarsingel Rotterdam

Rotterdam -  Een ongeluk tussen een bestelbus en een personenauto heeft vanavond voor opschudding gezorgd in een woonwijk,...