Woning onbewoonbaar na brand in kamer begeleid wonen complex Persoonshaven Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Vrijdagavond heeft er in een woonkamer van een begeleid wonen complex van stichting Humanitas aan de Persoonshaven in Rotterdam-Feijenoord brand gewoed.

Omdat er bij de brand veel rook vrij kwam en daardoor het hele gebouw ontruimd moest worden is er opgeschaald naar middelbrand. Alle bewoners in het pand zijn opgevangen in een zaal en buiten in een RET bus. In de woning zelf was één persoon aanwezig en er zouden nog drie katten vermist zijn. De brandweer heeft één kat in veiligheid weten te brengen, de tweede kat is door de eigenaresse en een medewerker van de dierenambulance in de woning gevonden en de derde kat lag in zijn eigen mandje naast het brandadres te slapen. Geen van de katten is bij de brand gewond geraakt. Wel waren de 2 katten van het brandadres vet en zwart van de roet geworden.

- Advertisement -

Bij de brand raakte niemand gewond. Wat de precieze oorzaak is van brand is nog niet bekend. De bewoonster van het appartement heeft intern andere woonruimte gekregen.

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Twee gewonde na botsing tegen elektriciteitshuisje Raadhuisplein Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel - Woensdagmiddag 15 mei rond 17.25 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Het ongeluk gebeurde...

Hoge urgentie voor vermissing John uit Rozenburg

Rozenbrug - In verband met een urgente vermissing is de Politie op zoek John (42 jaar). John is...

OvV presenteert onderzoeksrapport treinongeluk Voorschoten: ’te grote focus op beschikbaarheid spoor’

De Onderzoeksraad voor Veiligheid (OvV) heeft woensdag 15 mei het onderzoeksrapport gepresenteerd naar het dodelijke treinongeval in Voorschoten....

Uitslaande brand in schuur snel onder controle Engel de Merlestraat Heenvliet

Heenvliet - Vanmiddag is er brand uitgebroken in een houten schuurtje aan de Engel de Merlestraat. De brand werd...