Nieuwe aanhoudingen in onderzoek fatale steekpartij op Molièreweg in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft maandag 6 november twee nieuwe aanhoudingen verricht in verband met de fatale mishandeling en steekpartij op de Molièreweg. Een 71-jarige man kwam daarbij te overlijden. Het totaal aantal aangehouden verdachten komt daarmee op drie.

Op de bewuste avond van woensdag 27 september ontstond er onenigheid tussen een 71-jarige man en een andere groep. Er ontstond een grote vechtpartij op straat en de oudere man werd hierbij ook gestoken. Ook de hond van het slachtoffer raakte gewond. Zo’n tien personen zouden hierna zijn weggerend.

- Advertisement -

Het slachtoffer overleed aan zijn verwondingen. De politie startte een onderzoek op. Diezelfde avond werd door de politie al een 53-jarige man uit Rotterdam aangehouden. Hij zit nog altijd vast.

Twee nieuwe aanhoudingen
Het verdere onderzoek leidde tot de aanhouding van twee nieuwe verdachten op maandagochtend 6 november. Het gaat om een 35-jarige man uit Den Haag en een 56-jarige man uit Rotterdam. De politie laat weten dat beide mannen worden verdacht van betrokkenheid bij de fatale mishandeling.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Uitslaande brand in schuur snel onder controle Engel de Merlestraat Heenvliet

Heenvliet - Vanmiddag is er brand uitgebroken in een houten schuurtje aan de Engel de Merlestraat. De brand werd...

21-jarige man gewond na schietpartij Baarlandhof Rotterdam

Rotterdam - Een21-jarige medewerker van een filiaal van de Action aan het Baarlandhof in Rotterdam is dinsdagochtend gewond...

Man verliest macht over het stuur en raakt verschillende objecten Donaulaan Spijkenisse

Spijkenisse - Maandagmiddag 13 mei rond 18.29 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een man is tijdens het rijden...

Persoon gewond na mogelijke steekpartij Scholeksterstraat Rozenburg, één persoon aangehouden

Rozenbrug - Maandagochtend 13 mei heeft er een mogelijk een steekpartij plaatsgevonden aan de Scholeksterstraat in Rozenburg. Even na...