Kleine brand in woning Zevenkampse Ring Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Donderdagavond 28 december rond 20.30 uur is er brand uitgebroken in een woning aan de Zevenkampse Ring in Rotterdam. In de keuken was brand ontstaan in een pannetje, dit zorgde voor flink wat rookontwikkeling.

De brandweer kwam met meerdere wagens ter plaatse. Zij wisten de woning snel te betreden en de brand te blussen. Gelukkig is de schade zeer beperkt gebleven. Vanwege de rook zijn de bewoners door ambulancepersoneel nagekeken, maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden gebracht. Na metingen op koolmonoxide en het ventileren van de woning konden de bewoners weer terug naar huis.

- Advertisement -

Een automobilist ramde op de Laan van Magisch Realisme een verkeersbord en meerdere geparkeerde auto’s. Dat gebeurde nadat de bestuurder – op leeftijd – vermoedelijk geschrokken was van de brandweerauto met zwaailichten en sirenes. Mogelijk in paniek reed hij na het veroorzaken van de aanrijding door, maar meldde zichzelf heel snel bij de politie.

Lees ook: Automobilist schrikt van brandweerauto en ramt paaltje en auto’s in parkeervak Laan van Magisch Realisme Rotterdam

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Man draait gaskraan open en schreeuwt ‘Allahu akbar’: Grootschalige inzet hulpdiensten in Rotterdam

Schiedam - In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft een man in een woning de gaskraan opengedraaid...

Poging tot Overval op Bedrijfspand in Rotterdam-Overschie

Rotterdam - Vrijdagavond rond 17:15 uur heeft een groep van vier of vijf mannen geprobeerd een bedrijfspand aan de...

Brandende bestelbus houdt buurt wakker op Lange Hilleweg in Rotterdam-Feijenoord

Rotterdam - Rond 04:00 uur vanmorgen werden buurtbewoners opgeschrikt door het luid toeteren van een brandende bestelbus aan...

Explosie bij woning aan het Lodewijk Pincoffsplein in Rotterdam

Rotterdam - Rond 03.30 uur vanmorgen vond er een explosie plaats op het balkon van een appartement aan...