Overleden Hagenaar aangetroffen na vermeende schietpartij in Voorburg

Date:

Deel bericht:

Voorburg – Donderdag 21 maart is een 19-jarige Hagenaar overleden aangetroffen in een woning aan de Van Barbansonstraat in Voorburg (gemeente Leidschendam-Voorburg). Dit heeft de Politie bevestigd. Er is een verdachte aangehouden.

Rond half vier ’s ochtends werden hulpdiensten gealarmeerd in verband met een melding van een schietpartij. Het slachtoffer werd aangetroffen in de woning. Meerdere ambulances en het Mobiel Medisch Team (MMT) kwamen ter plaatse, maar dit bleek al tevergeefs.

- Advertisement -

De Forenische Opsporing heeft sporenonderzoek verricht. De Politie heeft donderdagmiddag het overlijden bevestigd. Het slachtoffer betreft een 19-jarige man uit Den Haag. Een 18-jarige man uit Voorburg is aangehouden.

“Er wordt met diverse scenario’s rekening gehouden, een misdrijf kan nog niet worden niet uitgesloten”, aldus de Politie. De Politie bevestigt vooralsnog niet of er al dan niet is geschoten.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Kapperszaak compleet verwoest door grote brand Mijnsherenlaan Rotterdam

Rotterdam - Een kapperszaak aan de Mijnsherenlaan is woensdagmiddag 8 mei volledig uitgebrand. De brand ontstond even na...

Benzine lucht in kelder flatgebouw Meeuwensingel Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Dinsdagavond 7 mei rond 20.56 uur is de brandweer gealarmeerd voor een melding...

Hulpdiensten druk met personen met verward gedrag Mijnsherenlaan Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagavond 7 mei rond 19.26 uur zijn de hulpdiensten groots opgeroepen voor twee verwarde personen. De personen...

Kransen vernield bij monument ‘De Vallende Ruiter’ in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van maandag 6 op dinsdag 7 mei zijn alle bloemenkransen bij monument 'De...