Grote brand in leegstaand kantoorpand Oosthavenkade Vlaardingen

Date:

Deel bericht:

Vlaardingen – In een groot kantoorpand aan de Oosthavenkade in Vlaardingen is donderdagmorgen rond 07.00 uur een grote brand uitgebroken. Bij aankomst van de brandweer was er sprake van flink wat rookontwikkeling, van vuur was op dat moment nog geen sprake.

De brandweer heeft rond half acht vanmorgen opgeschaald naar Grote Brand met GRIP 1. Een peloton aan brandweervoertuigen staat klaar mocht de brand uitslaand worden. Ook de Havendienst is ingezet met een blusvaartuig.

- Advertisement -

De brand woedt in een kantoorpand, dat vermoedelijk leeg staat. Of er nog iemand binnen was is niet bekend. Een NL-alert wordt verzonden naar mensen in de omgeving, de rookontwikkeling neemt behoorlijk toe en via het alert worden omwonenden en mensen op straat geadviseerd ramen en deuren te sluiten en uit de rook te blijven.

Foto’s: 112-Rijnmond

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Grootschalige Hulpdiensten Oefening in Middelharnis: Voorbereid op het Ergste!

Middelharnis - In een leegstaand schoolgebouw aan de Schoolstraat in Middelharnis hebben de afgelopen dagen hulpdiensten een grootschalige...

Brandweer uren bezig met “vreemd” luchtje in riool Ridderkerk

Ridderkerk - In de omgeving van de Kerkweg in Ridderkerk is opnieuw melding gemaakt van stankoverlast. Eerder deze...

Veel schade na uitslaande brand Spavoorde Spijkenisse

Spijkenisse - Vrijdagavond 17 mei rond 18.48 uur is er een uitslaande brand uitgebroken in een slaapkamer van...

Keldercomplex vol rook en brand door oververhitte transformator Lepelaarsingel Rotterdam

Rotterdam - In het keldercomplex van een portiekwoning aan de Lepelaarsingel in Rotterdam is vrijdagochtend een transformator in...