Dode na steekpartij bij metrostation Marconiplein Rotterdam (video)

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bij een steekpartij nabij metrostation Marconiplein in Rotterdam is zondagmorgen een persoon om het leven gekomen. De omgeving is groots afgezet voor het politieonderzoek. Er is nog geen verdachte aangehouden.

- Advertisement -

De hulpdiensten werden rond 06.00 uur gealarmeerd voor een reanimatie. Ter plekke bleek dat het slachtoffer steekwonden had opgelopen. De hulpdiensten het slachtoffer nog gereanimeerd, dit mocht echter niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plekke aan de verwondingen.

Een man werd door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht. Hij had op dat moment papieren zakken om zijn handen heen. Het lijkt er echter op dat hij niets te maken heeft gehad met de steekpartij.

De politie heeft de plaats delict afgeschermd met zwarte schermen en een tent. Forensisch rechercheurs in witte pakken doen onderzoek. De politie roept getuigen op om zich te melden.

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Twee verwaarloosde honden aangetroffen na melding dierenarts, één hond ingeslapen

Rotterdam - De dierenpolitie heeft vandaag na een melding van een dierenarts twee zwaar verwaarloosde honden aangetroffen. Een...

BTGV bij McDonalds Hoofdweg Capelle aan den IJssel om waterpistool

Capelle aan den IJssel - De politie heeft donderdagavond rond 19.44 uur op het terras van de McDonalds...

Niet ontplofte handgranaat voor woning aangetroffen, EOD onderweg voor veiligstellen Vlinderveen Spijkenisse

Spijkenisse - Vanochtend vroeg werd voor een woning aan de Vlinderveen een niet-ontplofte handgranaat aangetroffen. De vondst werd...

Brand in portiekwoning aan de Fresco in Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel – Een brand in een keuken van een portiekwoning aan de Fresco veroorzaakte vanmiddag...