DHL bezorger botst tegen personenauto, één gewonde naar ziekenhuis Lepelaarsingel Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam –  Een ongeluk tussen een bestelbus en een personenauto heeft vanavond voor opschudding gezorgd in een woonwijk, toen het busje geen voorrang verleende aan de auto die van rechts kwam.

Het incident vond plaats op de kruising van de Lepelaarsingel en de Gruttostraat, waar het busje naar verluidt met aanzienlijke snelheid door de straat reed. Als gevolg daarvan kon de bestuurder van de personenauto, die van rechts kwam, niet op tijd stoppen om een botsing te voorkomen.

- Advertisement -

Een persoon uit het busje werd door ambulancepersoneel gecontroleerd ter plaatse, maar hoefde niet te worden vervoerd naar het ziekenhuis. Echter, de bestuurder van de auto, een vrouw, werd overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere medische behandeling. Haar toestand wordt momenteel als stabiel beschouwd.

Het busje kwam slechts een halve meter van een nabijgelegen sloot tot stilstand, waarbij het geluk had dat het voertuig niet te water raakte. Beide voertuigen liepen aanzienlijke schade op en moesten worden afgesleept door een bergingsbedrijf.

Het incident trok veel bekijks van omstanders, die zich verzamelden rond de plaats van het ongeluk.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Twee vrouwen raken met auto te water op Rivierweg in Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Twee vrouwen zijn afgelopen nacht op de Rivierweg ter hoogte van de Elimkerk...

Auto vliegt al rijdend in brand A16 Rotterdam

Rotterdam - Op de A16 ter hoogte van het Kralingseplein heeft zaterdagavond een auto in brand gestaan. De...

Man zwaargewond na steekpartij van Heusdestraat Rotterdam

Rotterdam - Een man is zaterdagmiddag zwaargewond geraakt bij een steekpartij in de van Heusdestraat in Rotterdam. Het...

Grote verkeerscontrole onder Winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam

Rotterdam - Langs de busbaan onder Winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam heeft de politie vrijdagmiddag een grote controle gehouden....