Zwangere vrouw ernstig gewond na ongeluk met bakfiets in Brandwijk

Date:

Deel bericht:

Een tragisch ongeluk schokte donderdagmiddag de rustige gemeenschap van Brandwijk in de gemeente Molenlanden, toen een zwangere vrouw ernstig gewond raakte bij een incident met een bakfiets. Lokale media melden het voorval, dat plaatsvond op de Kerkweg.

Details over de exacte toedracht van het ongeluk zijn nog niet bekend. De vrouw, die zwanger was, belandde samen met twee kinderen die zich in de bakfiets bevonden in het water van een naastgelegen sloot. Het lijkt erop dat de vrouw bij de val met haar hoofd op het asfalt terechtkwam. Ondanks haar eigen verwondingen slaagde ze erin uit het water te komen, waarbij ze haar kinderen gelukkig ook in veiligheid wist te brengen.

- Advertisement -

Hulpdiensten waren snel ter plaatse, waaronder een traumahelikopter en meerdere ambulances. De vrouw werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling. Gelukkig zijn de kinderen, hoewel geschrokken, niet ernstig gewond geraakt en zijn ze nagekeken door het ambulancepersoneel.

Agenten hebben de bakfiets uit het water gehaald, maar er zijn geen aanwijzingen gevonden die wijzen op een aanrijding met een ander voertuig. Het incident blijft vooralsnog onderwerp van onderzoek.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Brandweer Molenaarsgraaf / Brandwijk wint brandweerwedstrijden in Dordrecht

In Dordrecht werd zaterdag een regionale 112 brandweerwedstrijd gespeeld. Diverse brandweerploegen uit Zuid-Holland Zuid kregen met het zelfde...