Bewoners en brandweerman gewond bij woningbrand aan Eemstein in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In de nacht van zaterdag op zondag zijn drie personen, waaronder een brandweerman, gewond geraakt bij een woningbrand aan de Eemstein. Twee woningen zijn onbewoonbaar door de brand.

Iets na 01.00 uur ontstond de brand op de eerste etage. Deze zou vermoedelijk door een technisch mankement in de keuken zijn ontstaan. De brand die volgde was hevig en sloeg door naar de bovengelegen woning.

- Advertisement -

Bewoners en brandweerman gewond
De bewoonster van de lagergelegen woning raakte zwaargewond. Het Mobiel Medisch Team (MMT) kwam ter plaatse voor ondersteuning. De vrouw is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Haar bovenbuurman raakte eveneens gewond en is ook voor verdere controle en behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Tijdens de brandweerinzet raakte ook een brandweerman gewond. Hoe dit exact is gebeurd, is niet bekend. De brandweerman zou lichte verwondingen hebben opgelopen en is in het ziekenhuis behandeld.

Woningen onbewoonbaar
De brandweer heeft de brand geblust. Beide woningen zijn zwaar beschadigd en zijn onbewoonbaar verklaard. Er wordt nader onderzoek gedaan.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Spectaculaire demonstraties op zaterdag tijdens Wereldhavendagen trekken duizenden bezoekers

ROTTERDAM – Tijdens de Wereldhavendagen in Rotterdam genoten duizenden toeschouwers van een indrukwekkend programma vol spectaculaire demonstraties. Boven...

Gewonden na aanrijding tussen motor en fiets Nieuwe Binnenweg Rotterdam

Rotterdam - Zaterdagmiddag 7 september rond 17.15 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen een motor en een...

Tiener aangehouden voor schietincident in tram Groene Hilledijk in Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft op vrijdagmiddag 6 september een 19-jarige man uit Rotterdam aangehouden. Hij wordt verdacht...

Zeven aanhoudingen voor geweldpleging tijdens bekerfinale in de Kuip

Rotterdam - De politie heeft donderdag 5 september zeven verdachten aangehouden voor het plegen van openlijk geweld en...