Aanhoudingen en inbeslagnames bij grote verkeerscontrole Maasboulevard Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft woensdagmiddag en avond een grote controle gehouden op de Maasboulevard. Als Nieuws op Beeld waren wij hiervoor uitgenodigd. De controle werd georganiseerd na klachten van buurtbewoners over overlast.

Op de Maasboulevard stond een ANPR camera en een camera van de Belastingdienst. Voertuigen die hierdoor herkend werden, werden door motoren van de weg gehaald en naar de controleplaats aan de Plantagelaan gebracht. Ook overige weggebruikers die opvielen werden van de weg gehaald. Ook sommige scooters en fatbikes ontkwamen niet aan een controle. Tijdens de actie zijn een aantal partijen drugs in beslag genomen. Ook is er onder andere een motor in beslag genomen welke een overschrijding van 16 decibel had voor zijn uitlaat. De Belastingdienst heeft op meerdere voertuigen beslag gelegd en geld geïnd.

- Advertisement -

Er werden 4 personen aangehouden voor rijden onder invloed, er is drugs in beslag genomen en er werd een bestuurder meegenomen die tienduizenden euro’s aan boetes open had staan. Ook een mes is in beslag genomen. In totaal zijn er 106 auto’s gecontroleerd. De Belastingdienst heeft meerdere auto’s in beslag genomen en een grote hoeveelheid geld geïnd.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Vrouw rijdt tegen gevel van zorgcentrum Oude Watering Zuidland

Zuidland - Een vrouw is vanmiddag met haar auto tegen de gevel van het zorgcentrum Hart van Zuidland...

Nacht gevuld met explosies in Rotterdam en Maassluis

Rotterdam, Maassluis - In de nacht van woensdag op donderdag 17 oktober zijn er drie explosies geweest: één...

Fietser (14) overleden na ongeval in Maassluis, vrachtwagenchauffeur ‘mogelijk onder invloed’

Maassluis - Donderdagochtend 17 oktober is een 14-jarige fietser komen te overlijden na een aanrijding met een vrachtwagen....

Explosie bij leegstaande woning Charactostraat Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Bij een leegstaande woning aan de Charactostraat in Capelle aan den IJssel is...