Politie onderzoek na te water raken man Weizigtpark Dordrecht

Date:

Deel bericht:

Dordrecht – Vrijdagavond omstreeks 23:30 uur zijn de hulpdiensten groots gealarmeerd voor een persoon te water in het Weizigtpark in Dordrecht.

Passanten zagen mogelijk een persoon in het water, hierop heeft één van de passanten direct de hulpdiensten gealarmeerd. Toegesnelde agenten hebben samen met de behulpzame omstanders de man uit het water gehaald, hier bleek de man geen hartslag meer te hebben en zijn ze de reanimatie gestart.

- Advertisement -

Inmiddels kwamen er nog meer hulpverleners aan en hebben geassisteerd met de reanimatie, ook de traumahelikopter was ondertussen geland. Zij hebben samen met het personeel van de ambulance de man behandeld, na een lange behandeling is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft aanwijzingen gevonden dat het mogelijk om een misdrijf gaat, vanwege deze redenen zijn ze een onderzoek gestart en roepen getuigen op zicht te melden.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Grote uitruk brandweer voor smeulbrand in verpleeghuis Rijckehove Tsjaikovskistraat Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Op vrijdagavond rond 23 uur werd de brandweer grootschalig ingezet na een melding...

Motorrijder zwaargewond na aanrijding Vaanweg Rotterdam

Rotterdam - Op de Vaanweg in Rotterdam is vrijdagmiddag een motorrijder zwaargewond geraakt bij een ongeval. Mogelijk vond...

Ontsnapte serval opnieuw gespot in woonwijk Spijkenisse

Spijkenisse - De ontsnapte serval die de buurt al dagen bezig houdt is opnieuw gespot, dit keer wederom...

Politie met kogelwerende vesten en een aanhouding bij incident in relationele sfeer Lampionstraat Spijkenisse

Spijkenisse - De politie is vanavond met spoed opgeroepen voor een incident in relationele sfeer aan de Lampionstraat....