Meerdere gewonden na eenzijdige aanrijding Vasteland Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Op het Vasteland in Rotterdam zijn zaterdagavond rond 21.06 uur meerdere inzittenden van een personenauto gewond geraakt na een eenzijdige aanrijding.

Volgens getuigen reed de bestuurder op hoge snelheid vanaf de Erasmusbrug het Vasteland op. Op de kruising van de Leuvehaven met het Vasteland ging het mis. De bestuurder verloor de macht over het stuur, reed dwars over het voetpad en het fietspad, en kwam tot stilstand tegen een paal. De auto kwam daarbij in de bossages terrecht.

- Advertisement -

Minimaal drie personen zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens de politie is de bestuurder van het betreffende voertuig, nog voordat de hulpdiensten arriveerden, overgestapt in een andere auto. Één van de mannen verklaarde zich als ‘de bestuurder’. Hij is door de politie aangehouden. Één persoon is na de aanrijding gevlucht.

Door het ongeluk is een lantaarnpaal defect geraakt. De lamp viel door de klap naar beneden. Installatiemonteurs zijn gedurende de avond bezig geweest om deze te repareren.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Auto op zijn kant na ongeluk Gemzenstraat Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel – Op de Gemzenstraat heeft zich vanmiddag een ongeluk voorgedaan tussen twee auto's. Een...

Succesvolle veiligheidsdag brengt Carnisse bij elkaar

Rotterdam - Op de Lepelaarsingel in Rotterdam is zaterdagmiddag een Veiligheidsdag georganiseerd. De 'Veiligheidsdag Carnisse' was voor jong...

Grote uitruk brandweer voor smeulbrand in verpleeghuis Rijckehove Tsjaikovskistraat Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Op vrijdagavond rond 23 uur werd de brandweer grootschalig ingezet na een melding...

Motorrijder zwaargewond na aanrijding Vaanweg Rotterdam

Rotterdam - Op de Vaanweg in Rotterdam is vrijdagmiddag een motorrijder zwaargewond geraakt bij een ongeval. Mogelijk vond...