Buurtbewoners geschrokken na ontploffing handgranaat Vlinderveen Spijkenisse

Date:

Deel bericht:

Spijkenisse – Maandagnacht 15 juli rond 3.40 uur heeft er een explosie plaatsgevonden bij een woning aan de Vlinderveen in Spijkenisse.

De explosie werd veroorzaakt door een handgranaat, deze handgranaat is geprobeerd via het dakraam in de woning te gooien. Dit lukte echter niet en de granaat ketste terug op de grond en kwam hier tot ontploffing, door de ontploffing is er schade ontstaan aan de grond en meerdere ramen rondom de woning raakte beschadigd door de scherven van de handgranaat.

- Advertisement -

Het incident is al de derde in korte tijd, op 4 juli rond 03:40 uur werd er voor het eerst een handgranaat richting de woning gegooid deze stond op scherp maar is niet afgegaan. Op 7 juli werd er voor de tweede keer een granaat neergelegd in de straat. 15 juli was het weer raak, dit keer ging de handgranaat wel af op straat. Na de explosie zaten de meeste buurtbewoners rechtop in hun bed, zij kwamen maandagochtend geschokt kijken naar de schade die de granaat heeft aangericht.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Taxi ramt op hoge snelheid drie voertuigen tijdens dollemansrit over Erasmusbrug in Rotterdam

Op de Erasmusbrug in Rotterdam zijn maandagmiddag vier voertuigen zwaarbeschadigd geraakt na een dollemansrit van een taxichauffeur. De...

Autobrand na explosie, verdachte mogelijk gewond geraakt Reviusrondeel Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Een auto is afgelopen nacht op het Reviusrondeel in brand gevlogen nadat er...

Politie zet lokagent in nadat man vrouwen lastig valt Amelandseplein Rotterdam

Zondagmorgen vroeg werden twee vrouwen lastiggevallen op de Flakkeesestraat en het Amelandseplein. Met behulp van een lokagent kon...

Schietincident met luchtdrukpistool op de Zweedsestraat in Rotterdam: Schade aan ramen, geen gewonden

Rotterdam – In de vroege ochtend van zondag 15 september, rond 04.00 uur, heeft er een schietincident plaatsgevonden...