Cocaïnewasserij aangetroffen in woning Spijkenisse

Date:

Deel bericht:

Spijkenisse – Donderdag 1 augustus heeft de politie een cocaïnewasserij aangetroffen bij een woning aan de Dragondonk in Spijkenisse. Vier verdachten zijn aangehouden.

De politie ontving een melding van iemand die een sterke acetonlucht rook. Daarnaast zag hij ook verschillende mensen in de weer met vaten, die vanuit een bestelbus de woning werden binnengedragen.

- Advertisement -

Meerdere eenheden omsingelden de woning. Het arrestatieteam kwam vervolgens ter plaatse om de woning binnen te vallen. De vier aanwezige personen werden direct aangehouden. Het gaat om de bewoner, een man van 45 jaar. En twee mannen zonder vaste woon- of verblijfplaats van 42 en 52 jaar. En een vrouw van 52, ook zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Bij verdere doorzoeking werd een cocaïnewasserij aangetroffen. Zo werden er een grote hoeveelheid versnijdingsmiddelen en chemicaliën aangetroffen, waaronder aceton en zoutzuur. Een gespecialiseerd bedrijf heeft alle in beslag genomen spullen afgevoerd. Daarnaast heeft de politie verschillende gegevensdragers meegenomen voor nader onderzoek.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Dode kat in plas bloed gevonden, mogelijk slachtoffer van mishandeling Walenburgerweg Rotterdam

Rotterdam - Voor de entree van een portiek aan de Walenburgerweg in Rotterdam is woensdagavond een dode kat...

Mogelijke vondst drugslab in Poortugaal blijkt loos alarm

Poortugaal – Maandagavond rond 21.50 uur ontving de politie een melding van een verdachte situatie aan de Rhoonsedijk...

Taxi ramt op hoge snelheid drie voertuigen tijdens dollemansrit over Erasmusbrug in Rotterdam

Op de Erasmusbrug in Rotterdam zijn maandagmiddag vier voertuigen zwaarbeschadigd geraakt na een dollemansrit van een taxichauffeur. De...

Autobrand na explosie, verdachte mogelijk gewond geraakt Reviusrondeel Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Een auto is afgelopen nacht op het Reviusrondeel in brand gevlogen nadat er...