Twee gewonden na dollemansrit met crash Breeweg Vlaardingen

Date:

Deel bericht:

Op zaterdagavond zijn twee personen gewond geraakt na een dramatische dollemansrit op de Breeweg in Vlaardingen. Het incident vond plaats toen een voertuig met hoge snelheid in de richting van Schipluiden reed. De auto werd gelanceerd nadat deze over een verkeersdrempel vloog en kwam tientallen meters verderop in de lucht terecht.

Tijdens de rit ramde de bestuurder een lantaarnpaal, die uiteindelijk ruim 20 meter verderop in een sloot belandde. Na meerdere malen over de kop te zijn geslagen, kwam het zwaar beschadigde voertuig tot stilstand in een naastgelegen sloot.

- Advertisement -

De bestuurder en de bijrijder konden met hulp van de brandweer uit het voertuig worden bevrijd. Beide inzittenden zijn met ambulances naar het ziekenhuis overgebracht.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse om het incident te onderzoeken. Door dit onderzoek is de weg richting Schipluiden tijdelijk afgesloten. Een bergingsbedrijf is ingeschakeld om het wrak af te slepen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Dode kat in plas bloed gevonden, mogelijk slachtoffer van mishandeling Walenburgerweg Rotterdam

Rotterdam - Voor de entree van een portiek aan de Walenburgerweg in Rotterdam is woensdagavond een dode kat...

Mogelijke vondst drugslab in Poortugaal blijkt loos alarm

Poortugaal – Maandagavond rond 21.50 uur ontving de politie een melding van een verdachte situatie aan de Rhoonsedijk...

Taxi ramt op hoge snelheid drie voertuigen tijdens dollemansrit over Erasmusbrug in Rotterdam

Op de Erasmusbrug in Rotterdam zijn maandagmiddag vier voertuigen zwaarbeschadigd geraakt na een dollemansrit van een taxichauffeur. De...

Autobrand na explosie, verdachte mogelijk gewond geraakt Reviusrondeel Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Een auto is afgelopen nacht op het Reviusrondeel in brand gevlogen nadat er...