Kogelhulzen veiliggesteld na schietpartij Ellemare Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Op de Ellemare in Rotterdam-Zuidwijk is zaterdagmiddag rond 17.58 uur in de tuin van een galerijwoning geschoten. Daarbij vielen geen gewonden. In de tuin liggen meerdere kogelhulzen. Deze zijn door de politie veiliggesteld. Het gebied rondom de galerijwoning is groot afgezet.

Op de galerij van het complex is een verdachte aangehouden. Het gaat om een 71-jarige man uit Rotterdam. De politie heeft bij hem zijn zogenoemde ‘schiethand’ veiliggesteld; zakken om de handen om eventuele sporen veilig te stellen. De Team Parate Eenheid heeft een instap in een woning verricht. Hierbij is niemand aangetroffen.

- Advertisement -

De Forensische Opsporing is ter plaatse en doet onderzoek. Zij worden ondersteund door een hondengeleider met een speurhond. Ook wordt er een buurtonderzoek gehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Dode kat in plas bloed gevonden, mogelijk slachtoffer van mishandeling Walenburgerweg Rotterdam

Rotterdam - Voor de entree van een portiek aan de Walenburgerweg in Rotterdam is woensdagavond een dode kat...

Mogelijke vondst drugslab in Poortugaal blijkt loos alarm

Poortugaal – Maandagavond rond 21.50 uur ontving de politie een melding van een verdachte situatie aan de Rhoonsedijk...

Taxi ramt op hoge snelheid drie voertuigen tijdens dollemansrit over Erasmusbrug in Rotterdam

Op de Erasmusbrug in Rotterdam zijn maandagmiddag vier voertuigen zwaarbeschadigd geraakt na een dollemansrit van een taxichauffeur. De...

Autobrand na explosie, verdachte mogelijk gewond geraakt Reviusrondeel Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Een auto is afgelopen nacht op het Reviusrondeel in brand gevlogen nadat er...