Gewonde en aanhouding bij ongeval Zuiderparkweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Op de Zuiderparkweg in Rotterdam heeft zaterdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto’s. De aanrijding vond plaats op de kruising van de Zuiderparkweg met de Oldegaarde. Één van de bestuurders, een oudere man, raakte daarbij gewond. Hij is door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De bestuurder van de Porsche reed met hoge snelheid op de Oldegaarde en negeerde daarbij het rode stoplicht. Op de kruising ramde hij de auto van de oudere man. Beide voertuigen raakten daarbij zwaarbeschadigd. De bestuurder van de Porsche is aangehouden voor roekeloos rijgedrag, het negeren van een rood stoplicht en het veroorzaken van een verkeersongeval. De bestuurder was op het moment van het ongeluk niet onder invloed.

- Advertisement -

Een berger heeft beide voertuigen afgesleept. Omdat er een groot olievlek en brokstukken op het wegdek lag, is de kruising enige tijd afgesloten geweest totdat een gespecialiseerd reinigingsbedrijf het wegdek gereinigd had.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Dode kat in plas bloed gevonden, mogelijk slachtoffer van mishandeling Walenburgerweg Rotterdam

Rotterdam - Voor de entree van een portiek aan de Walenburgerweg in Rotterdam is woensdagavond een dode kat...

Mogelijke vondst drugslab in Poortugaal blijkt loos alarm

Poortugaal – Maandagavond rond 21.50 uur ontving de politie een melding van een verdachte situatie aan de Rhoonsedijk...

Taxi ramt op hoge snelheid drie voertuigen tijdens dollemansrit over Erasmusbrug in Rotterdam

Op de Erasmusbrug in Rotterdam zijn maandagmiddag vier voertuigen zwaarbeschadigd geraakt na een dollemansrit van een taxichauffeur. De...

Autobrand na explosie, verdachte mogelijk gewond geraakt Reviusrondeel Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Een auto is afgelopen nacht op het Reviusrondeel in brand gevlogen nadat er...