Hulpdiensten groots ingezet voor persoon met onbegrepen gedrag in Vlaardingen

Date:

Deel bericht:

Een man met onbegrepen gedrag heeft maandagmiddag de hulpdiensten ruim drie uur bezig gehouden op het dak van een woning aan de Havenstraat in Vlaardingen. De man zorgde zondagavond ook al voor onrust in de straat toen hij levenloos onder invloed op straat lag. Ook toen rukte onder andere twee ambulances, de politie en de traumahelikopter voor hem uit. Die inzet bleek uiteindelijk niet benodigd.

Rond 11.45 uur belde meerdere omstanders de politie nadat de man op het dak was geklommen. Onderhandelaars van de politie zijn gedurende de inzet met de man in gesprek gegaan. De brandweer had het reddingskussen klaargezet, mocht de man besluiten om naar beneden te springen.

- Advertisement -

Na ruim drie uur heeft de Dienst Speciale Interventies de man kunnen aanhouden. Hij is onder begeleiding van de politie met een ambulance overgebracht naar de crisisdienst. De Havenstraat is gedurende de inzet voor langere tijd afgesloten geweest.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Dode kat in plas bloed gevonden, mogelijk slachtoffer van mishandeling Walenburgerweg Rotterdam

Rotterdam - Voor de entree van een portiek aan de Walenburgerweg in Rotterdam is woensdagavond een dode kat...

Mogelijke vondst drugslab in Poortugaal blijkt loos alarm

Poortugaal – Maandagavond rond 21.50 uur ontving de politie een melding van een verdachte situatie aan de Rhoonsedijk...

Taxi ramt op hoge snelheid drie voertuigen tijdens dollemansrit over Erasmusbrug in Rotterdam

Op de Erasmusbrug in Rotterdam zijn maandagmiddag vier voertuigen zwaarbeschadigd geraakt na een dollemansrit van een taxichauffeur. De...

Autobrand na explosie, verdachte mogelijk gewond geraakt Reviusrondeel Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Een auto is afgelopen nacht op het Reviusrondeel in brand gevlogen nadat er...