Zes gewonden, waaronder drie kinderen na ernstig ongeluk A29 Barendrecht

Date:

Deel bericht:

Barendrecht – Bij een ernstig ongeval op de A29, richting Rotterdam, zijn zaterdagmiddag zes mensen gewond geraakt, waaronder drie kinderen. Het ongeluk vond plaats ter hoogte van Barendrecht en betrof drie auto’s. Eén van de voertuigen sloeg over de kop, terwijl de andere auto’s forse schade opliepen.

Volgens ooggetuigen zaten enkele slachtoffers bekneld in hun voertuigen. Meerdere brandweerwagens en ambulances rukten uit om de inzittenden te bevrijden en eerste hulp te verlenen. Alle gewonden, waaronder de kinderen, zijn naar ziekenhuizen in de regio gebracht. De veiligheidsregio liet weten dat alle slachtoffers aanspreekbaar waren.

- Advertisement -

De snelweg A29 is enige tijd volledig afgesloten geweest, wat leidde tot flinke verkeershinder. Inmiddels is er weer één rijstrook opengesteld, maar de bergingswerkzaamheden zijn nog in volle gang. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Gewonde na aanrijding tussen personenauto’s Maastunnelplein Rotterdam

Rotterdam - Op het Maastunnelplein in Rotterdam is zaterdagavond rond 22.12 uur een gewonde gevallen na een aanrijding...

Vrouw (38) doodgeschoten in Rijswijk, verdachte aangehouden

Rijswijk - Vrijdag 20 september is een 38-jarige vrouw uit Rijswijk om het leven gekomen bij een schietpartij...

Verdachte steekpartij Erasmusbrug Rotterdam bekende van de politie, slachtoffers uit Rotterdam en Zwitserland

Rotterdam – De verdachte van de steekpartij op de Erasmusbrug in Rotterdam blijkt een bekende van de politie...

Man steekt om zich heen rondom Erasmusbrug Rotterdam, dode en twee zwaargewonden (video)

Rotterdam - Bij een steekpartij rond de Erasmusbrug en het Willemsplein in Rotterdam zijn donderdagavond drie slachtoffers gevallen....