Fatbiker zwaargewond na aanrijding met fietser Overblaak Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een persoon op een fatbike is vrijdagavond zwaargewond geraakt bij een ongeluk op de kruising van de Overblaak en de Mariniersweg, onder de iconische Kubuswoningen in Rotterdam. Het slachtoffer botste op een andere fietser, wat resulteerde in een ernstig incident.

Volgens ooggetuigen liep de bestuurder van de fatbike vermoedelijk een hoofdwond op. Er was veel bloed te zien op straat. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De toestand van de andere fietser is op dit moment nog onbekend.

- Advertisement -

Opvallend is dat de fatbike was aangepast. De politie heeft de fiets direct ter plaatse getest en constateerde dat de elektrische fiets snelheden van zeker 50 km/u kon bereiken. Het onderzoek naar de toedracht van het ongeluk is nog in volle gang.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Gewonde bij schietpartij op Vinckenbrinkstraat in Rotterdam

ROTTERDAM – Maandagmiddag rond 17.30 uur heeft een schietpartij plaatsgevonden op de Vinckenbrinkstraat in Rotterdam. Hierbij raakte één...

Paard schrikt en springt de sloot in Wollefoppenweg Rotterdam-Nesselande (video)

Rotterdam-Nesselande – Op zondagmiddag rond 13.15 uur is er op de Wollefoppenweg in Rotterdam-Nesselande een paard in de...

Explosie richt veel schade aan bij woning Zevenkampse Ring Rotterdam

Rotterdam - Rond 01.30 heeft er bij een woning aan de Zevenkampse Ring in Rotterdam een behoorlijke explosie...

Rumoerige nacht in Centrum Rotterdam: meerdere aanhoudingen na vechtpartijen en mishandelingen

ROTTERDAM – Afgelopen nacht is het onrustig geweest in het centrum van Rotterdam. De politie heeft rond het...