Explosie verwoest pizzeria aan Vuurplaat, politie arresteert verdachte

Date:

Deel bericht:

In de nacht van vrijdag op zaterdag 12 oktober heeft een explosie zware schade veroorzaakt aan de gevel van een pizzeria aan de Vuurplaat. Rond 02:20 uur werd de buurt opgeschrikt door een harde knal, die aanzienlijke vernielingen aan het pand teweegbracht.

Meerdere politie-eenheden kwamen snel ter plaatse om de situatie te onderzoeken. Ook de brandweer werd opgeroepen om te controleren of er brand was uitgebroken, maar dat bleek niet het geval. Na een korte inspectie kon de brandweer terugkeren naar de kazerne.

- Advertisement -

De explosie heeft grote schade aangericht aan het pand. De eigenaar van de pizzeria beschikte over camerabeelden, die door de politie zijn meegenomen voor nader onderzoek. Forensische opsporingsexperts zijn ter plaatse geweest om het gebied grondig te onderzoeken.

Op dit moment is er één persoon aangehouden in verband met het incident. De politie heeft de omgeving afgezet als plaats delict om het onderzoek voort te zetten.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij leegstaande woning Charactostraat Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Bij een leegstaande woning aan de Charactostraat in Capelle aan den IJssel is...

Gewonden en veel schade na uitslaande brand Wikkedreef Spijkenisse

Spijkenisse - Vanmorgen rond 9 uur is er brand uitgebroken in een tussenwoning aan de Wikkedreef. De brand...

Gewonde bij schietpartij op Vinckenbrinkstraat in Rotterdam

ROTTERDAM – Maandagmiddag rond 17.30 uur heeft een schietpartij plaatsgevonden op de Vinckenbrinkstraat in Rotterdam. Hierbij raakte één...

Paard schrikt en springt de sloot in Wollefoppenweg Rotterdam-Nesselande (video)

Rotterdam-Nesselande – Op zondagmiddag rond 13.15 uur is er op de Wollefoppenweg in Rotterdam-Nesselande een paard in de...