Twee doden bij ongeluk N59 Nieuwerkerk Zeeland

Date:

Deel bericht:

Nieuwerkerk – In de nacht van zaterdag op zondag heeft zich een ernstig verkeersongeval voorgedaan op de Rijksweg N59 ter hoogte van Nieuwerkerk, waarbij één persoon om het leven is gekomen en één persoon zwaargewond is geraakt. Het ongeluk vond plaats rond 02.50 uur toen twee personenauto’s frontaal met elkaar in botsing kwamen tussen Zierikzee en Nieuwerkerk.

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) raakte één van de voertuigen na de aanrijding van de weg en kwam op zijn kop terecht in een droge sloot. De bestuurder een 22-jarige man uit Nieuwerkerk van dit voertuig zat bekneld en raakte ernstig gewond. De brandweer moest de inzittende bevrijden, waarna hij met spoed naar het ziekenhuis is gebracht. Daar is hij overleden aan zijn verwondingen. De bestuurster, een 25-jarige vrouw uit Middelharnis van de andere auto, overleed ter plekke aan haar verwondingen.

- Advertisement -

De politie doet momenteel onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. In verband met dit onderzoek blijft de N59 voorlopig afgesloten voor verkeer. Het is nog niet duidelijk hoe lang de weg dicht zal blijven.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Surfer (51) overleden aangetroffen na zoekactie Grevelingenmeer Bruinisse

Zeeland / Goeree - Overflakkee - Zaterdagavond 15 juni is het stoffelijk overschot aangetroffen van de vermiste 51-...

Code geel vanwege verwachte onweersbuien in Zuid-Holland en Zeeland

Automobilisten moeten vanaf zondagavond en maandag rekening houden met de kans op mogelijke onweersbuien in Zeeland en Zuid-Holland....

Nog vier minderjarige verdachten aangehouden voor geweldsincidenten in Zeeland

Scharendijke - De politie heeft dinsdag 10 augustus en woensdag 11 augustus weer vier verdachten aangehouden in het...

Meerdere aanhoudingen na mishandeling Dordtse tiener in Renesse

Renesse - Opnieuw was badplaats Renesse in Zeeland het toneel van geweld. Een 17-jarige jongen uit Dordrecht werd...