Man (21) na Marktplaats-afspraak slachtoffer van gewelddadige beroving in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Woensdagavond 16 oktober is een jongeman beroofd na een afspraak via Marktplaats. De politie heeft twee verdachten aangehouden en komt graag in contact met getuigen.

Het slachtoffer, een 21-jarige man uit Nieuwegein, was naar Rotterdam afgereisd voor een afspraak die hij via Marktplaats had gemaakt. Hij zou bij een adres aan de Weipoort met de zogenaamde verkoper hebben afgesproken.

- Advertisement -

Eenmaal voor de deur deed er niemand open. Zodra het slachtoffer zijn telefoon pakte, kreeg hij een klap op zijn hoofd. Twee donker getinte mannen gekleed in het zwart, pakten zijn telefoon en eisten geld.

Omdat ze het geld niet kunnen vinden, gingen ze er vandoor met alleen de telefoon van de man. Nadat de politie in kennis was gesteld, gingen agenten direct op onderzoek uit. Korte tijd later zijn twee Rotterdamse jongens van 18 en 23 jaar oud aangehouden als verdachten.

Getuigenoproep
De politie hoopt dat mensen getuige waren of camerabeelden hebben uit de omgeving. Mensen worden gevraagd tips door te geven aan de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Beroving bij telefoonafspraak via Marktplaats Weipoort Rotterdam

Rotterdam - Woensdagavond is een 21-jarige man uit Nieuwegein gewond geraakt bij een beroving in de Rotterdamse wijk...

Uitslaande brand verwoest kraakpand Dordtsestraatweg Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagnacht 11 oktober rond 0.30 uur is er brand uitgebroken in een kraakpand aan de Dordtsestraatweg...

Tieners uit overlastgevende groep aangehouden in Rotterdam-Feijenoord

Rotterdam - De politie heeft in Feijenoord drie minderjarige jongens aangehouden. De jongens zouden deel uitmaken van een...

Gewonde na steekpartij Guldenwaard Rotterdam

Rotterdam - Zondagavond rond 20.00 uur heeft er een steekincident plaatsgevonden in een woning aan de Guldenwaard in...