Nacht gevuld met explosies in Rotterdam en Maassluis

Date:

Deel bericht:

Rotterdam, Maassluis – In de nacht van woensdag op donderdag 17 oktober zijn er drie explosies geweest: één in Rotterdam en twee in Maassluis. De politie vraagt getuigen om zich te melden.

In een tuin van een woning aan de Stellingmolen in Maassluis werd rond 22.30 uur zwaar vuurwerk gegooid. Dit zorgde voor een kapotte ruit. Niemand raakte gewond.

- Advertisement -

Gedurende de nacht was er ook een explosie op de Anthony Fokkerweg in Rotterdam. Ook deze zorgde voor schade. De politie laat weten dat er twee mannen na de ontploffing wegrenden richting de Albert Plesmanweg.

Rond 04.00 uur vond er een explosie plaats bij een woning aan de Willem Weltevredenlaan in Maassluis. Dit zorgde ook voor een kleine brand. Ook hier vielen er geen gewonden. Volgens RTV Rijnmond zou dit de woning zijn, waar de 19-jarige verdachte zou wonen van de vermoorde 20-jarige man uit Maasluis. Hij werd zaterdag dood en met messteken aangetroffen in een steeg van de Asserdreef in Maassluis. De politie wil het verband niet bevestigen.

Getuigenoproep
De politie vraagt mensen die meer weten over de explosies om contact op te nemen. Dit kan rechtstreeks via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Vrouw rijdt tegen gevel van zorgcentrum Oude Watering Zuidland

Zuidland - Een vrouw is vanmiddag met haar auto tegen de gevel van het zorgcentrum Hart van Zuidland...

Fietser (14) overleden na ongeval in Maassluis, vrachtwagenchauffeur ‘mogelijk onder invloed’

Maassluis - Donderdagochtend 17 oktober is een 14-jarige fietser komen te overlijden na een aanrijding met een vrachtwagen....

Politievrijwilliger Rotterdam aangehouden wegens schending ambtsgeheim en omkoping

Rotterdam - Een politievrijwilliger van de eenheid Rotterdam is aangehouden en buiten functie gesteld wegens verdenking van computervredebreuk,...

Gewapende overval op tankstation in Rotterdam, dader zonder buit gevlucht

Rotterdam - Dinsdagavond is personeel van een tankstation aan de Prins Alexanderlaan in Rotterdam bedreigd tijdens een gewapende...