Verdachte aangehouden na babbeltruc in seniorencomplex in Oud-Beijerland

Date:

Deel bericht:

Oud-Beijerland – Een 35-jarige man uit Vlaardingen is woensdagavond 16 oktober aangehouden, nadat hij betrokken zou zijn geweest bij een babbeltruc in Oud-Beijerland. Twee andere mannen zijn spoorloos.

De politie laat weten dat een man aanbelde bij een woning in een seniorencomplex aan het Binnenpad in Oud-Beijerland. Hij stelde zich voor als loodgieter. Hij vertelde dat er een lekkage was bij de bovenburen en dat hij graag een kijkje in de woning wilde nemen.

- Advertisement -

De bewoonster liet de man binnen. De man liet bewust de deur op een kiertje, zodat zijn twee handlangers vervolgens ook naar binnen konden gaan.

Achtervolging
Een andere bewoner had de mannen al gezien en vertrouwde het niet. Deze buurtbewoner belde hierop 112, waardoor agenten snel ter plaatse waren. Het drietal ging er zonder buit vandoor. Na een korte achtervolging kon één verdachte, een 35-jarige man uit Vlaardingen, worden aangehouden.

De twee andere mannen zijn ontkomen. De politie is een onderzoek gestart. Hiervoor worden onder andere getuigen gehoord en camerabeelden bekeken.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Man zwaargewonde maar gered door brandweer bij uitslaande woningbrand Vaartweg Vlaardingen

Vlaardingen - De brandweer heeft zondagmorgen op de Vaartweg in Vlaardingen een man gered. Rond 07.00 uur werd...

Opnieuw aanhoudingen poging explosie Gretha Hofstralaan Vlaardingen

Rotterdam – In het onderzoek naar de poging tot een explosie op 14 augustus zijn woensdagmiddag opnieuw twee verdachten...

Onderzoek gaat door na aanhoudingen poging explosie Gretha Hofstralaan Vlaardingen

Vlaardingen - Vanochtend rond 05.30 uur zijn twee explosieven aangetroffen bij een woning aan de Gretha Hofstralaan. De...

Drugsafval aangetroffen op Watersportweg in Vlaardingen

Vlaardingen – Op de Watersportweg in Vlaardingen zijn dinsdagochtend meerdere jerrycans met vermoedelijk drugsafval aangetroffen. De vaten, zo'n vijftien...