Verkeersongeval met zes gewonden Hilversumsestraatweg Baarn

Date:

Deel bericht:

Baarn – Op de Hilversumsestraatweg vond in de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 december een frontale aanrijding plaats tussen twee personenauto’s. Hierbij raakten zes personen gewond en deze slachtoffers werden vervolgens allemaal naar diverse ziekenhuizen vervoerd.

Gewonden
Rond 04.00 uur kreeg de politie de melding dat een aanrijding had plaatsgevonden. Ter plekke stonden twee auto’s met in één auto vijf inzittenden uit Baarn, Eemnes en Soest en in het andere voertuig een 34-jarige man uit Soest. Deze bestuurder uit Soest moest door de brandweer uit het voertuig worden bevrijd. Hij is met ernstig letsel overgebracht naar het UMC. In het andere voertuig zaten vier vrouwen in de leeftijd van 17 t/m 24 jaar uit Baarn, Eemnes en Soest en een 21-jarige man uit Baarn. Deze vijf personen zijn overgebracht met onbekend letsel naar ziekenhuizen in de omgeving.

- Advertisement -

Onderzoek naar oorzaak
De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de aanrijding. Hiervoor worden de slachtoffers nog nader gehoord zodra dit mogelijk is. De verkeersongevallendienst van de politie heeft ter plekke onderzoek gedaan. Om die reden werd tijdelijk de weg afgesloten voor het verkeer.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Veiligheidsdiensten oefenen rondom Utrecht Centraal

Utrecht - Vanmiddag hebben veiligheidsdiensten geoefend op Utrecht centraal. De oefening, genaamd Explosive Lion, liep eigenlijk de hele...

Politie ontslaat collega na meldingen van ernstig ongewenst gedrag

Utrecht - Dinsdag 18 april is een medewerker van de eenheid Midden-Nederland ontslagen. Uit onderzoek blijkt dat de...

Vrouw steekt met jonge kinderen Bilste Rading in Utrecht over, vrouw en kind (5) overlijden

Utrecht - Bij een zeer ernstig verkeersongeval nabij de afrit A27 Veemarkt met de Bilste Rading verongelukte vrijdag...

Grote brand legt meerdere bussen in de as Griffioenlaan Utrecht

Utrecht - Een grote brand heeft vrijdagmorgen rond 04.50 uur meerdere stadsbussen in busstalling Westraven aan de Griffioenlaan...