Bewoners vastgebonden tijdens overval De La Reystraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Maandagochtend hebben drie mannen een woning aan de De La Reystraat in Rotterdam overvallen. De daders zijn er met een onbekende buit vandoor.

De bewoners werden maandagochtend, terwijl zij nog lagen te slapen, verrast toen er opeens drie mannen in hun huis stonden. De 45-jarige man, 36-jarige vrouw en hun 15-jarige zoon werden bedreigd met een wapen en vastgebonden. Vervolgens doorzochten de mannen het huis op zoek naar waardevolle spullen. De mannen gingen er met een nog onbekende buit vandoor.

- Advertisement -

Pas nadat de bewoners zich los wisten te maken, konden zij de politie alarmeren. De politie is direct een zoekactie gestart naar de drie donkergetinte mannen. Hierbij is ook de hulp van omwonenden gevraagd via Burgernet. Om getuigen te vinden, zal nog een buurtonderzoek worden gehouden.

Heeft u maandagochtend in de omgeving van de De La Reystraat (Afrikaanderwijk, Rotterdam-Zuid) iets bijzonders gezien of gehoord of heeft u informatie die van belang kan zijn, vragen wij u te bellen met 0900-8844. Als u liever anoniem blijft, kunt u ook bellen met M. via 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Ruzie tussen jongeren mondt uit in schietpartij, auto klemgereden door politie | Prinsenplein Rotterdam

Rotterdam - Zondagavond 28 april rond 21.15 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden op het Prinsenplein in Rotterdam-IJsselmonde....

Brand in appartementencomplex Prinsenplein Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag 26 april rond 13.00 uur is er brand uitgebroken in een flatgebouw aan het Prinsenplein...

Vuurwapens en messen van straat na actie preventief fouilleren in Rotterdam-Charlois

Rotterdam - Bij een zogeheten preventief fouilleeractie in Rotterdam Charlois heeft de politie op vrijdag 19 april twee...

Man neergestoken na verlaten bus aan Slinge in Rotterdam

Rotterdam - Maandagochtend 22 april is een man gewond geraakt bij een steekpartij op de Slinge in Rotterdam....