Auto botst frontaal op boom na achtervolging Laan op Zuid Rotterdam

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
De politie heeft twee mannen aangehouden die tijdens een verkeerscontrole ter hoogte van het Feyenoord stadion op de vlucht sloeg. Verschillende eenheden van de agenten hebben hierop de achtervolging ingezet.

- Advertisement -

De bestuurder van het voertuig zag de controle en ging vervolgens in volle vaart achteruit met zijn auto. De politie zette hierop de achtervolging in die eindigde op de Laan op Zuid, de bestuurder verloor de macht over het stuur en botste frontaal op een boom. 

Beide inzittenden gingen er te voet vandoor toen de auto tegen de boom aangebotst was. Omdat de mannen richting het water renden en erin zouden zijn gesprongen werd ook de brandweer gealarmeerd, hun inzet bleek uiteindelijk niet nodig. De mannen waren inmiddels al aangetroffen in de bosjes.

Uit onderzoek is gebleken dat de man zijn auto niet had verzekerd en vermoedelijk hiervoor op de vlucht geslagen is, de politie doet nog onderzoek naar het incident.

Foto’s : Kevin Schenk

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....

Twee auto’s verwoest door brand Meyenhage Rotterdam

Rotterdam - Op de Meyenhage in Rotterdam zijn afgelopen nacht rond 02.00 uur twee auto's verwoest door brand....

Motorrijder zwaargewond na aanrijding Pascalweg Rotterdam

Rotterdam - Een motorrijder is dinsdagmorgen rond 07.00 uur zwaargewond geraakt op de Pascalweg in Rotterdam. Motorrijder kwam...

Motorrijder (22) overleden na aanrijding met bestelbus | Stadionviaduct Rotterdam (video)

Rotterdam - Een 22-jarige motorrijder uit Rotterdam is dinsdagmorgen rond 08.13 uur overleden bij een ongeluk op de...