Motorrijder betrokken bij ernstige aanrijding Slinge Rotterdam

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
Een motorrijder is vrijdagochtend betrokken geraakt bij een verkeersongeval die plaatsvond op de Slinge. Op de Slinge draaide de Slinge op vanuit een uitrit aan de Barneveld. De automobilist zag de motorrijder over het hoofd waarna deze met volle vaart tegen de auto aan klapte, hierbij kwam de motorrijder ongelukkig ten val.

- Advertisement -

Met spoed ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft de motorrijder behandeld en even later overgebracht naar het ziekenhuis met botbreuken. De bestuurder van de automobilist kwam slechts met de schrik vrij. De Verkeers Ongevallen Aanalyse van de politie is na het ongeval een onderzoek gestart naar de exacte toedracht van het ongeval.

Ten tijde van het incident moest het doorgaand verkeer op de Slinge niet rechtstreeks rechtdoor rijden, het verkeer werd omgeleid via de benzinepomp waar zij vervolgens weer de Slinge op konden rijden. Nadat een berger de voertuigen had opgehaald werd de weg weer vrijgegeven.

Foto’s : Robin Veerman | VRR112

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....

Twee auto’s verwoest door brand Meyenhage Rotterdam

Rotterdam - Op de Meyenhage in Rotterdam zijn afgelopen nacht rond 02.00 uur twee auto's verwoest door brand....

Motorrijder zwaargewond na aanrijding Pascalweg Rotterdam

Rotterdam - Een motorrijder is dinsdagmorgen rond 07.00 uur zwaargewond geraakt op de Pascalweg in Rotterdam. Motorrijder kwam...

Motorrijder (22) overleden na aanrijding met bestelbus | Stadionviaduct Rotterdam (video)

Rotterdam - Een 22-jarige motorrijder uit Rotterdam is dinsdagmorgen rond 08.13 uur overleden bij een ongeluk op de...