GEZOCHT: Dader van overval Domino’s pizza Zoetermeer 16 april 2015

Date:

Deel bericht:

Een nog onbekende man overviel donderdag 16 april de Domino’s Pizza aan de Van Leeuwenhoeklaan in Zoetermeer. Hier bedreigde de man de vijf aanwezige medewerkers met een wapen.

De man kwam even voor 22.00 uur de zaak binnen en liep direct richting de kassa’s. er waren op dat moment geen klanten in de zaak. De overvaller bedreigde de assistent manager en de vier medewerkers die op dat moment aanwezig waren. De man eiste geld en ging er even later met een geldbedrag vandoor in de richting van de Dunantstraat. De politie werd gealarmeerd en hoewel agenten een groot onderzoek startten in de buurt, werd er niemand meer aangetroffen. De politie zoekt getuigen.

- Advertisement -

Signalement
De verdachte is een donker getinte man van 25 à 30 jaar oud. Hij is kaal, ongeveer 1.75 m. à 1.85 m. lang en heeft een fors postuur. Hij droeg donkere kleding en sportieve zwarte schoenen, vermoedelijk van het merk Adidas. De man sprak vloeiend Nederlands.

Vragen
Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000. U kunt ook het tipformulier onderaan dit bericht invullen, zodat de recherche contact met u op kan nemen. Anoniem invullen is ook mogelijk.

Foto’s: Politie Den Haag

overval-domino-zoetermeer-1
overval-domino-zoetermeer-2
overval-domino-zoetermeer-3
overval-domino-zoetermeer-4

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Veel schade aan woning na brand in sauna Kruizemunt Rozenburg

Rozenburg (Zuid-Holland) - Zaterdagochtend 4 mei rond 8.38 uur is er brand uitgebroken in een sauna in een...

Jongeman overvalt winkel met vuurwapen | Nieuwstraat Spijkenisse

Spijkenisse - Een jongeman heeft vrijdagmiddag rond 16.15 uur een winkel aan de Nieuwstraat in Spijkenisse overvallen. Hij...

Voertuig raakt te water, bestuurster lichtgewond N210 Lekkerkerk

Lekkerkerk - Donderdagavond even na 18:30 uur is er een voertuig te water geraakt aan de CG Roosweg...

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....