Man (40) beroofd van portemonnee

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Op de ‘s-Gravendijkwal hebben twee jongens een portemonnee uit de handen van een 40-jarige man gerukt, waarna ze er met de buit vandoor gingen. De beroving vond plaats om 22.00 uur op de kruising met de Mathenesserlaan. Het slachtoffer belde 112, waarna wij een verdachte konden houden. Toen de portemonnee van het slachtoffer werd afgepakt en de twee verdachten er vandoor gingen, belde de 40-jarige man uit Rotterdam meteen de politie. Ondertussen rende hij ook achter het tweetal aan.

- Advertisement -

Wij gingen er meteen met meerdere eenheden naar toe. Op de West-Kruiskade konden wij een van de verdachten aanhouden. Dit betrof een 17-jarige Rotterdammer. Hij is ingesloten op het politiebureau om te worden verhoord.

Getuigenoproep

Wij doen ook onderzoek naar de tweede verdachte en vragen getuigen om zich te melden. Het betreft een jongen van ongeveer 165 cm lang met een licht getinte huidskleur. Hij had een fors postuur en droeg donkere kleding. Kent of herkent u deze verdachte? Neem dan contact met ons op. Ook als u andere informatie heeft die van belang kan zijn kunt u ons bellen via 0900-8844. Of door Meld Misdaad Anoniem te bellen via 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....

Twee auto’s verwoest door brand Meyenhage Rotterdam

Rotterdam - Op de Meyenhage in Rotterdam zijn afgelopen nacht rond 02.00 uur twee auto's verwoest door brand....

Motorrijder zwaargewond na aanrijding Pascalweg Rotterdam

Rotterdam - Een motorrijder is dinsdagmorgen rond 07.00 uur zwaargewond geraakt op de Pascalweg in Rotterdam. Motorrijder kwam...

Motorrijder (22) overleden na aanrijding met bestelbus | Stadionviaduct Rotterdam (video)

Rotterdam - Een 22-jarige motorrijder uit Rotterdam is dinsdagmorgen rond 08.13 uur overleden bij een ongeluk op de...