Verdachte aangehouden voor steekpartij Groene Hilledijk Rotterdam

Date:

Deel bericht:

09-08-13-GroeneHilledijk-Rotterdam-Steekpartij4.jpg


Rotterdam –
Politiemensen hebben op donderdag 5 september een 32-jarige man uit Barendrecht aangehouden die ervan wordt verdacht in augustus zijn ex-partner te hebben neergestoken. Dat gebeurde op 9 augustus op de Groene Hilledijk. De man is dinsdag 10 september voor 14 dagen door de rechter-commissaris in bewaring gesteld.

- Advertisement -

De politie kreeg vrijdag 9 augustus om 19.25 uur de melding van de steekpartij op de Groene Hilledijk. Daarbij raakte een 32-jarige vrouw ernstig gewond. Agenten troffen haar in het bijzijn van een familielid aan een portiek. Ze werd overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling aan haar verwondingen. Bij een zoektocht in de omgeving werd de verdachte niet meer aangetroffen.

Rechercheurs stelden diverse camerabeelden uit de omgeving van de Groene Hilledijk veilig, spraken met meerdere getuigen en verrichtten sporenonderzoek. Tevens bezochten agenten de afgelopen weken meerdere adressen in de regio, waar de dader zich mogelijk zou ophouden. Uiteindelijk kon de de verdachte donderdag 5 september worden aangehouden in de buurt van het centrum van Rotterdam.

Bron : Politie.nl

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....

Twee auto’s verwoest door brand Meyenhage Rotterdam

Rotterdam - Op de Meyenhage in Rotterdam zijn afgelopen nacht rond 02.00 uur twee auto's verwoest door brand....

Motorrijder zwaargewond na aanrijding Pascalweg Rotterdam

Rotterdam - Een motorrijder is dinsdagmorgen rond 07.00 uur zwaargewond geraakt op de Pascalweg in Rotterdam. Motorrijder kwam...

Motorrijder (22) overleden na aanrijding met bestelbus | Stadionviaduct Rotterdam (video)

Rotterdam - Een 22-jarige motorrijder uit Rotterdam is dinsdagmorgen rond 08.13 uur overleden bij een ongeluk op de...