Brandweer ramt deur open van woning waar pan op het vuur staat Kramerstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Vanmiddag is de brandweer uitgerukt voor een melding woningbrand op de Kramerstraat te Rotterdam waarbij de brandweer de voordeur er uit geramd heeft.

Bij de meldkamer brandweer van Rotterdam kwam omstreeks 14:51 uur een melding binnen over een kleine woningbrand waarbij een pannetje op het vuur zou staan. Hierop is de brandweer gelijk gealarmeerd en is men met twee tankautospuiten en één ladderwagen uitgerukt. De melding is uiteindelijk door één tankautospuit afgehandeld.

- Advertisement -

Ter plaatse bleek op de 2e etage van de flat in de Rotterdamse wijk Het Lage Land niemand in de woning te zijn maar er stond wel een pannetje op het vuur. Hierop heeft  de brandweer de voordeur van de woning er uit geramd en was het incident zeer snel brand meester en dus het gevaar geweken.

De bewoonster welke kwam aanlopen tijdens deze inzet van de brandweer is door de ter plaatse zijnde politie opgevangen en later door de bevelvoerder van de brandweer bij gesproken over de situatie in de woning. De brandweer heeft met een overdrukventilator de rook uit de woning geblazen welke zeer goed te ruiken was op straat. Voor afdichting van de deur wordt ook zorg gedragen.

Foto’s: Enrico Luijcx

DSC_2516

DSC_2517

DSC_2518

DSC_2526

DSC_2529

DSC_2532

DSC_2538

DSC_2540

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Jongeman overvalt winkel met vuurwapen | Nieuwstraat Spijkenisse

Spijkenisse - Een jongeman heeft vrijdagmiddag rond 16.15 uur een winkel aan de Nieuwstraat in Spijkenisse overvallen. Hij...

Voertuig raakt te water, bestuurster lichtgewond N210 Lekkerkerk

Lekkerkerk - Donderdagavond even na 18:30 uur is er een voertuig te water geraakt aan de CG Roosweg...

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....

Verdachten dodelijke brand Berkel en Rodenrijs langer vast

Berkel en Rodenrijs - De twee verdachten die betrokken zouden zijn bij de dodelijke brand in Berkel en...