Adverteren

Advertentietarieven

De website Nieuws op Beeld brengt dagelijks het laatste hulpverlening nieuws van incidenten waarbij Brandweer, Politie, Ambulance, Rode Kruis, EHBO, KNRM en Defensie zijn betrokken. Hiermee zijn wij vooral in Rotterdam-Rijnmond vaak eerder dan de regionale media. Dit resulteert in een groot aantal bezoekers van ruim 1.200.000 bezoekers per jaar. 112-nieuws is immers nieuws wat iedereen raakt.

Adverteren op Nieuws op Beeld is anders dan u gewend bent. Goedkoper dan een vakblad en televisie, maar toch een groot bereik. Uw advertentie krijgt een prominente plaats op de website zonder storende elementen. Geen rotatie van banners op dezelfde plek, daardoor bent u altijd duidelijk zichtbaar op de pagina.

De website is responsive opgebouwd. Dit betekent dat de afmeting van uw advertentie afhangt van het type toestel waarmee de website wordt bezocht (mobiel, tablet of PC). De afmetingen die hieronder genoemd worden, betreffen de maximale weergave op de PC. Voor mobiel en tablet geldt een geschaalde weergave, afhankelijk van het formaat toestel.

Wij bieden de volgende mogelijkheden :

  • Banner op de website in de rechterkolom (50 euro per maand)
  • Banner onder de content (75 euro per maand)
  • Mogelijkheid tot betaalde productplaatsing (prijs in overleg)
  • Zoekwoorden linken naar bedrijf (prijs in overleg)

Alle tijdsvakken worden per kwartaal gefactureerd en dienen afgesloten te worden doormiddel van een contract. Genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW voor bedrijven.
 Particulieren betalen bij ons geen BTW.

Bezoekersaantallen 


De website wordt gemiddeld 3500 keer per dag bezocht, met pieken tot wel 5000 bezoekers per dag. Ruim 90% van de bezoekers komt uit Nederland waarvan het grootste deel afkomstig is uit Zuid-Holland.

U kunt contact opnemen via jjacobs@nieuwsopbeeld.nl, waarna wij, indien noodzakelijk, telefonisch met u contact zullen opnemen.

 

 

 

 

 

Reportage Handhaving

bikers-2
Heeft u dit bericht al gelezen? Bent u op de hoogte wat Handhavers voor werk doen? Nee? Dan raden wij u aan om deze reportage zeker te bekijken. Krijg een goed en duidelijk inzicht waar de Handhavers voor zijn!

Klik hier voor de reportage

Twitter