Adverteren

Hallo ondernemer!

Wat leuk dat u onze pagin over adverteren bezoekt. Wij zijn Nieuws op Beeld, een lokaal platform met het allerlaatste (112) nieuws in Zuid Holland. Nieuwsitems zijn bijzonder populair en dat blijkt ook uit de gemiddelde weergaven van onze pagina’s, ruim 10.000 per dag! Graag informeren wij u over onze advertentiemogelijkheden. Van een static banner tot gesponsorde content artikelen, het is allemaal mogelijk.

Bij Nieuws op Beeld is het mogelijk om op basis van geografische kenmerken te adverteren. Je wilt natuurlijk wel de juiste doelgroep bereiken.

Hoe zorgen wij voor een optimaal bereik? Wij koppelen uw advertentie aan het juiste nieuwsbericht, een banner van een autoschadebedrijf wordt standaard getoond bij een nieuwsitem dat gaat over een auto ongeluk. Of een banner van een slotenmaker dat getoond wordt bij een nieuwsitem dat gaat over woninginbraak. Kortom, alles is mogelijk vanaf € 50,00 per maand!

Mogelijkheden

 • Gesponsorde content / bericht (vanaf € 85,00)
  U kunt een bericht aanleveren of deze door ons laten opmaken. In dit bericht nemen wij hyperlinks op die doorverwijzen naar uw website. Daarnaast noemen wij natuurlijk ook uw bedrijfsnaam.
 • Gekoppelde content banners (vanaf € 70,00)
  Een door u of ons opgemaakte banner welke standaard getoond wordt bij nieuwsitems gerelateerd aan zoekterm + geografische kenmerken.
 • Logo vermelding + doorklikfunctie naar uw website (vanaf € 30,00)
  Wij vermelden uw bedrijfslogo bij een relevant artikel inclusief verwijzing naar uw website
 • Home page banner (vanaf € 40,00)
  Uw banner op de homepage van Nieuws op Beeld
 • Algemene content banner (vanaf € 50,00)
  Uw algemene content banner wordt getoond bij algemene nieuwsitems op de website van Nieuws op Beeld

Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Meer weten? Neem direct contact met ons op via onderstaande contactgegevens.