Adverteren

Hallo ondernemer!

Wat leuk dat u onze pagina over adverteren bezoekt. Wij zijn Nieuws op Beeld, een lokaal platform met het allerlaatste (112) nieuws in Zuid-Holland. Nieuwsitems zijn bijzonder populair en dat blijkt ook uit de gemiddelde weergaven van onze pagina’s, ruim 10.000 per dag en ruim 3,5 miljoen per jaar! Graag informeren wij u over onze advertentiemogelijkheden. Van een statische banner tot gesponsorde content artikelen, het is allemaal mogelijk.

Bij Nieuws op Beeld is het mogelijk om op basis van geografische kenmerken te adverteren. Je wilt natuurlijk wel de juiste doelgroep bereiken.

Hoe zorgen wij voor een optimaal bereik? Wij laten uw advertentie standaard bij onze nieuwsberichten zien, ook bieden wij de mogelijkheid voor gekoppelde advertenties, op basis van woonplaats kunnen wij uw advertentie tonen bij het juiste nieuwsbericht.  Een banner van een autoschade-bedrijf in Capelle aan den IJssel wordt standaard getoond bij een nieuwsitem dat gaat over een auto-ongeluk in Capelle aan den IJssel. Of een banner van een slotenmaker dat getoond wordt bij een nieuwsitem dat gaat over woninginbraak. Kortom, alles is mogelijk vanaf € 40,00 per maand!

Mogelijkheden

 • Gesponsorde content / bericht 
  U kunt een bericht aanleveren of deze door ons laten opmaken. In dit bericht nemen wij hyperlinks op die doorverwijzen naar uw website. Daarnaast noemen wij natuurlijk ook uw bedrijfsnaam. Onze gesponsorde content berichten worden beheerd door Sendar Media, u kunt een verzoek tot plaatsing en het opvragen van de prijs versturen naar Sendar Media

  Let op: Advertorials die in strijdt met de wet zijn worden niet geplaatst. De verzender van een advertorial moet op de hoogte zijn van deze wetgeving. Nieuws op Beeld maakt geen verdere reclame voor Tabak of aanverwante producten, ook online kansspelen en casino reclames zijn niet toegestaan.

 • Gekoppelde content banners (vanaf € 70,00 per maand)
  Een door u of ons opgemaakte banner welke standaard getoond wordt bij nieuwsitems gerelateerd aan zoekterm + geografische kenmerken.
 • Logo vermelding + doorklikfunctie naar uw website (vanaf € 50,00 per maand)
  Wij vermelden uw bedrijfslogo bij een relevant artikel inclusief verwijzing naar uw website
 • Home page banner (vanaf € 40,00 per maand)
  Uw banner op de homepage van Nieuws op Beeld
 • Algemene content banner (vanaf € 50,00 per maand)
  Uw algemene content banner wordt getoond bij algemene nieuwsitems op de website van Nieuws op Beeld

Besluit u om langer te adverteren dan bieden wij gunstigere tarieven aan.

Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Meer weten? Neem direct contact met ons op via adverteren@nieuwsopbeeld.nl