Nieuws insturen

Iedereen kan meewerken aan Nieuws op Beeld. Nieuws op Beeld is een vrijwillige organisatie met diverse fotograferen die hun materiaal belangeloos afstaan aan onze redactie. In ruil daarvoor plaatsen wij een link naar de website van de fotograaf en doen wij aan naamsvermelding. Vind jij het ook leuk? lees dan het onderstaande even door.

Je kunt je nieuws insturen d.m.v. het onderstaande formulier.

Enkele tips:

 • Stuur alleen foto’s met een breedte van minimaal 900 pixels. Alles kleiner dan dat kunnen we sowieso niet plaatsen. Groter mag altijd.
 • Fotografeer en film niet tegen het licht in.
 • Film, indien mogelijk, altijd vanaf een statief.
 • Vermeld in je tekst altijd wat er waar wanneer waarom gebeurt is.
 • Neem de moeite, zeker als je vaker fotografeert en/of filmt, je te verdiepen in de instellingen van je camera.

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met de onderstaande voorwaarden.

 • Ik verklaar dit formulier naar waarheid ingevuld te hebben.
 • Ik verklaar dat alle verstuurde materialen (tekst, foto en video) door mij gemaakt zijn en alle rechten te hebben op deze materialen.
 • Ik verleen Nieuws op Beeld een algemene, in omvang onbeperkte, eindeloze licentie op alle verstuurde materialen om deze materialen te verveelvoudigen en openbaar te maken en aan derden ter verveelvoudiging en openbaarmaking te verstrekken zonder hiervoor een vergoeding te ontvangen.
 • Ik verklaar kennis te hebben genomen van het feit dat Nieuws op Beeld het recht heeft om een selectie te maken in de ingestuurde berichten of om berichten samen te voegen.

Bestanden te groot ?

Geeft het formulier aan dat de bestanden te groot zijn? Dan kun je gebruiken van WeTransfer. Met een gratis account kun je foto’s en video tot een totale bestandsgrote van 2GB naar ons toesturen. Vermeld altijd wel even de nodige info en geef aan wie je bent. Grote bestanden uploaden doe je hier Gebruik dan als mailadres redactie@nieuwsopbeeld.nl.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Titel (verplicht)

  Uw bericht

  Bestanden

  Ik verklaar de bovenstaande voorwaarden begrepen te hebben en in te stemmen met deze voorwaarden

  [wpgdprc "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."]