Wij zoeken journalistieke hulp!

Nieuws op Beeld is op zoek naar versterking. Omdat wij hebben gemerkt dat landelijk klein 112-nieuws goed wordt gelezen zijn wij per direct op zoek naar extra hulp. Wij kunnen altijd mensen voor ons team gebruiken en hebben dan ook twee vrijwillige vacatures open staan.

Fotograaf

Nieuws op Beeld is altijd op zoek naar fotografen. Vind jij het leuk om mee te werken aan de inhoud van onze website? Nieuws op Beeld is een vrijwillige organisatie en heeft echter geen budget om zelf te betalen voor foto’s. Wel werken wij samen met één van de grootste fotopersbureaus van Nederland! Samen met hen kunnen jouw 112-foto’s wellicht verkocht worden aan de media. Zij hebben korte lijntjes met alle landelijke en lokale media in jouw regio. Ben je geïnteresseerd neem dan contact met ons op via het formulier en vermeld wat je graag zou willen weten.

Redactieleden gezocht

Ben jij nieuwsgierig naar wat er om je heen gebeurt? Dat komt goed uit want wij zijn op zoek naar iemand die ons wil helpen met het aanvullen van de berichten op de website. Alles gebeurt op vrijwillige basis en kost je hooguit een paar uurtjes per week. Niets is verplicht! Kan je helpen en wil je zo helpen om ons te laten groeien, twijfel dan niet en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Aan onze vrijwilligers stellen we echter wel een paar eisen :

  • Je moet de Nederlandse Taal beheersen.
  • Je leeftijd is minimaal 16 jaar of ouder
  • In het bezit zijn van een computer
  • Voor fotografen geldt dat zij in het bezit zijn van een redelijke camera en minstens 18 jaar of ouder.

Stagiaires

Wij krijgen regelmatig verzoeken of studenten bij ons kunnen stage lopen. Wij zijn echter geen officieel stagebedrijf en kunnen dit jou dus niet aanbieden. Wel zou je teksten kunnen schrijven en dat gebruiken voor je latere portfolio. Wij hebben geen kantoor en doen daarom ook alles vanuit huis. Nieuws op Beeld is een officieel bedrijf en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam

Wil je meer weten over onze organisatie? Klik dan eens op deze link!