Automobilist (29) aangehouden na verdenking poging tot doodslag Witte de Withstraat Rotterdam
via

 

 

Politie vindt vuurwapen in auto in Schiedam

Politie vindt vuurwapen in auto in Schiedam

Schiedam - Op de Julianalaan in Schiedam is gisteravond een auto gevonden met daarin een tas met een vuurwapen. Er is nog geen verdachte aangehouden. Agenten kwamen de auto op het spoor nadat de bestuurder ervan na het tanken zonder te betalen wegreed bij een...


Rotterdam – Een 29-jarige automobilist die in de nacht van vrijdag op zaterdag in de buurt van de Witte de Withstraat een 37-jarige Rotterdammer aanreed, waardoor deze zwaargewond raakte, blijft veertien dagen langer vast zitten op verdenking van poging doodslag. Afgelopen weekend was de omgeving van de Witte de Withstraat afgezet vanwege een evenement. Om het verkeer in goede banen te leiden werden verkeersregelaars ingezet.

Op de Schiedamsesingel ging het mis. Een aantal auto’s moest achteruit terug. Bij het achteruit rijden reed de 29-jarige verdachte op een auto. De inzittenden daarvan stapten uit, en daarop reed de 29-jarige tegen de passagier van die auto aan. De man liep daarbij ernstig enkelletsel op. Vervolgens reed de verdachte wild richting de Witte de Withstraat via de Zwarte Paardenstraat en raakte daar ook enkele geparkeerd staande voertuigen.

De automobilist mocht uiteindelijk niet de Witte de Withstraat op rijden, want deze straat was in verband met het evenement met een hekwerk afgezet. De man haalde hiervoor verhaal bij de verkeersregelaar en reed vervolgens over de afzetborden, tegen het verkeer in, weg via de Boomgaardsstraat. Daar reed hij meermalen in op een verkeersregelaar, die uiteindelijk op de motorkap wist te springen en zo niet gewond raakte.

De 29-jarige verdachte bleek te veel te hebben gedronken. Dinsdag is de man voorgeleid en voor 14 dagen in bewaring gesteld.

 

Automobilist (29) aangehouden na verdenking poging tot doodslag Witte de Withstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – Een 29-jarige automobilist die in de nacht van vrijdag op zaterdag in de buurt van de Witte de Withstraat een 37-jarige Rotterdammer aanreed, waardoor deze zwaargewond raakte, blijft veertien dagen langer vast zitten op verdenking van poging doodslag. Afgelopen weekend was de omgeving van de Witte de Withstraat afgezet vanwege een evenement. Om het verkeer in goede banen te leiden werden verkeersregelaars ingezet.

Op de Schiedamsesingel ging het mis. Een aantal auto’s moest achteruit terug. Bij het achteruit rijden reed de 29-jarige verdachte op een auto. De inzittenden daarvan stapten uit, en daarop reed de 29-jarige tegen de passagier van die auto aan. De man liep daarbij ernstig enkelletsel op. Vervolgens reed de verdachte wild richting de Witte de Withstraat via de Zwarte Paardenstraat en raakte daar ook enkele geparkeerd staande voertuigen.

De automobilist mocht uiteindelijk niet de Witte de Withstraat op rijden, want deze straat was in verband met het evenement met een hekwerk afgezet. De man haalde hiervoor verhaal bij de verkeersregelaar en reed vervolgens over de afzetborden, tegen het verkeer in, weg via de Boomgaardsstraat. Daar reed hij meermalen in op een verkeersregelaar, die uiteindelijk op de motorkap wist te springen en zo niet gewond raakte.

De 29-jarige verdachte bleek te veel te hebben gedronken. Dinsdag is de man voorgeleid en voor 14 dagen in bewaring gesteld.

 

Politie vindt vuurwapen in auto in Schiedam

Politie vindt vuurwapen in auto in Schiedam

Schiedam - Op de Julianalaan in Schiedam is gisteravond een auto gevonden met daarin een tas met een vuurwapen. Er is nog geen verdachte aangehouden. Agenten kwamen de auto op het spoor nadat de bestuurder ervan na het tanken zonder te betalen wegreed bij een...

Agent van Eenheid Den Haag aangehouden

Agent van Eenheid Den Haag aangehouden

Een 34-jarige agent uit de eenheid Den Haag is dinsdag 25 februari aangehouden door de Rijksrecherche. Waarvan de man wordt verdacht, is niet bekend gemaakt. De verdachte werd vanochtend aangehouden. De politie is een intern onderzoek gestart en de agent is buiten...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!