Politie houdt verdachte aan voor ramkraak juwelier Lijnbaan Rotterdam

vrijdag 28 november 2014 13:17

Rotterdam – Op 20 november ramden twee mannen met behulp van een heftruck de pui van een juwelier op de Rotterdamse Lijnbaan om er vervolgens vandoor te gaan met prijzige horloges. Vrijdagochtend werd de eerste verdachte aangehouden: een 57-jarige Rotterdammer.

Die 20e november boorde rond 10.30 uur één van de mannen de heftruck in de etalage van de winkel aan de Lijnbaan, ten overstaan van het winkelend publiek. Nadat de mannen sieraden uit de etalage hadden gehaald, gingen ze er op een bromfiets vandoor. Bij de ramkraak raakte niemand gewond.

Het Regionaal Team Overvallen pakte de zaak op en kreeg na uitgebreid onderzoek de 57-jarige Rotterdammer in beeld die vandaag is aangehouden.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie houdt verdachte aan voor ramkraak juwelier Lijnbaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Op 20 november ramden twee mannen met behulp van een heftruck de pui van een juwelier op de Rotterdamse Lijnbaan om er vervolgens vandoor te gaan met prijzige horloges. Vrijdagochtend werd de eerste verdachte aangehouden: een 57-jarige Rotterdammer.

Die 20e november boorde rond 10.30 uur één van de mannen de heftruck in de etalage van de winkel aan de Lijnbaan, ten overstaan van het winkelend publiek. Nadat de mannen sieraden uit de etalage hadden gehaald, gingen ze er op een bromfiets vandoor. Bij de ramkraak raakte niemand gewond.

Het Regionaal Team Overvallen pakte de zaak op en kreeg na uitgebreid onderzoek de 57-jarige Rotterdammer in beeld die vandaag is aangehouden.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!