Overval was gewelddadige ruzie Kraaienest Groningen

maandag 1 december 2014 13:03

Groningen – Onderzoek van de politie heeft uitgewezen dat de vermeende overval op een bewoner van het Kraaienest zaterdagnacht in Groningen een uit de hand gelopen ruzie tussen twee bekenden betreft. Bij die ruzie raakte een 31-jarige inwoner van Groningen zeer ernstig gewond. Hij ligt nog in zorgwekkende toestand in het ziekenhuis.

Een 61-jarige bewoner van het Kraaienest in de Groninger wijk Lewenborg belde zaterdagnacht de politie over een overval. Agenten vonden in de flatwoning een man die buiten bewustzijn was. Het slachtoffer werd in kritieke toestand per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Onderzoek bracht aan het licht dat er van een overval geen sprake was en dat het naar alle waarschijnlijkheid ging om een ruzie tussen twee bekenden. Wat de relatie tussen de mannen is maakt deel uit van het onderzoek. De 61-jarige bewoner zit nog vast.

 

0 reacties

Overval was gewelddadige ruzie Kraaienest Groningen
Schrijver:

 

 

Groningen – Onderzoek van de politie heeft uitgewezen dat de vermeende overval op een bewoner van het Kraaienest zaterdagnacht in Groningen een uit de hand gelopen ruzie tussen twee bekenden betreft. Bij die ruzie raakte een 31-jarige inwoner van Groningen zeer ernstig gewond. Hij ligt nog in zorgwekkende toestand in het ziekenhuis.

Een 61-jarige bewoner van het Kraaienest in de Groninger wijk Lewenborg belde zaterdagnacht de politie over een overval. Agenten vonden in de flatwoning een man die buiten bewustzijn was. Het slachtoffer werd in kritieke toestand per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Onderzoek bracht aan het licht dat er van een overval geen sprake was en dat het naar alle waarschijnlijkheid ging om een ruzie tussen twee bekenden. Wat de relatie tussen de mannen is maakt deel uit van het onderzoek. De 61-jarige bewoner zit nog vast.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!