Het is vandaag echt wintersweer!

vrijdag 12 december 2014 08:50

LANDELIJK – Iedereen heeft het wel gemerkt vanmorgen, toen je wakker werd en naar het gure weertje luisterde zal vast (bijna) iedereen hebben gedacht “ik draai me nog even om”. Het weer vandaag is onstuimig en zal aan het einde van de ochtend nog een slag erger worden. Weerman Ed Aldus gaf aan dat het zwaartepunt van de windstoten op het einde van de dag samen met het koufront zal binnentreden.

Windstoten tot 100 km/u worden er verwacht en zal gepaard gaan met veel (winterse) neerslag. In de loop van de middag wordt het droog en zal de wind gedeeltelijk wat gaan liggen. Het blijft wel stevig waaien. Het wordt gemiddeld zon 4 tot 6 graden en door de wind zal het koud kunnen aanvoelen buiten. De ANWB adviseert automobilisten met een aanhanger of lege vrachtwagen goed op te passen.

Morgen wordt het een veel rustiger weertype en er zal nog maar een enkele bui passeren. Daarmee verteld Ed Aldus dat het morgen een mooie dag is om één van de vele kerstmarkten nog te kunnen bezoeken.

Heeft u foto’s van het slechte weer? Mail ze naar de redactie!

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Het is vandaag echt wintersweer!
Schrijver:

 

 

LANDELIJK – Iedereen heeft het wel gemerkt vanmorgen, toen je wakker werd en naar het gure weertje luisterde zal vast (bijna) iedereen hebben gedacht “ik draai me nog even om”. Het weer vandaag is onstuimig en zal aan het einde van de ochtend nog een slag erger worden. Weerman Ed Aldus gaf aan dat het zwaartepunt van de windstoten op het einde van de dag samen met het koufront zal binnentreden.

Windstoten tot 100 km/u worden er verwacht en zal gepaard gaan met veel (winterse) neerslag. In de loop van de middag wordt het droog en zal de wind gedeeltelijk wat gaan liggen. Het blijft wel stevig waaien. Het wordt gemiddeld zon 4 tot 6 graden en door de wind zal het koud kunnen aanvoelen buiten. De ANWB adviseert automobilisten met een aanhanger of lege vrachtwagen goed op te passen.

Morgen wordt het een veel rustiger weertype en er zal nog maar een enkele bui passeren. Daarmee verteld Ed Aldus dat het morgen een mooie dag is om één van de vele kerstmarkten nog te kunnen bezoeken.

Heeft u foto’s van het slechte weer? Mail ze naar de redactie!

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!