Steekincident oorzaak ongeval N206 (update)

maandag 15 december 2014 11:46

Katwijk – De 15-jarige jongen die afgelopen vrijdag 12 december omstreeks 18.00 uur gewond raakte bij een ongeval met een bus op de N206, was kort daarvoor slachtoffer geworden van een steekincident.

De 15-jarige jongen is de N206 opgelopen nadat hij slachtoffer geworden was van een steekincident. Hierbij liep hij tegen een voorbij rijdende bus op. Het slachtoffer is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn toestand is nog zorgwekkend. De politie heeft een 23-jarige verwarde Katwijker, die omstreeks dezelfde tijd op vrijdag 12 december van zijn fiets was gevallen op de Louise de Colignylaan, als verdachte van dit steekincident aangehouden. Ook hij is overgebracht naar het ziekenhuis. Het slachtoffer en de verdachte kennen elkaar niet. De toedracht van het steekincident wordt onderzocht. De 23-jarige man wordt vandaag als verdachte voorgeleid aan de rechter-commissaris.

 

0 reacties

Steekincident oorzaak ongeval N206 (update)
Schrijver:

 

 

Katwijk – De 15-jarige jongen die afgelopen vrijdag 12 december omstreeks 18.00 uur gewond raakte bij een ongeval met een bus op de N206, was kort daarvoor slachtoffer geworden van een steekincident.

De 15-jarige jongen is de N206 opgelopen nadat hij slachtoffer geworden was van een steekincident. Hierbij liep hij tegen een voorbij rijdende bus op. Het slachtoffer is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn toestand is nog zorgwekkend. De politie heeft een 23-jarige verwarde Katwijker, die omstreeks dezelfde tijd op vrijdag 12 december van zijn fiets was gevallen op de Louise de Colignylaan, als verdachte van dit steekincident aangehouden. Ook hij is overgebracht naar het ziekenhuis. Het slachtoffer en de verdachte kennen elkaar niet. De toedracht van het steekincident wordt onderzocht. De 23-jarige man wordt vandaag als verdachte voorgeleid aan de rechter-commissaris.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!