Verdachte van steekincident Alphen aan den Rijn aangehouden in Arnhem

Date:

Deel bericht:

Alphen aan den Rijn – De politie hield dinsdagavond 16 december een 22-jarige Alphenaar aan op verdenking van een steekincident op de Julianastraat op zondag 14 december. De recherche was sinds zondag 14 december actief op zoek naar de verdachte en kon hem uiteindelijk in Arnhem op het Stationsplein aanhouden.

Zondag 14 december omstreeks 05:00 uur raakte een 27-jarige man uit Alphen aan den Rijn ernstig gewond. Vermoedelijk kregen de 27-jarige Alphenaar en een andere man op de Julianastraat, ter hoogte van de Adventskerk, ruzie met elkaar waarbij de Alphenaar werd gestoken. Het slachtoffer werd op de Pieter Doelmanstraat zwaargewond aangetroffen. Hij is direct naar het ziekenhuis overgebracht. Zijn toestand is nog kritiek.

- Advertisement -

Politieonderzoek
De politie startte direct een opsporingsonderzoek en heeft zondag het vermoedelijke steekwapen in de omgeving van het incident aangetroffen. Het politieonderzoek leidde uiteindelijk naar de verdachte, de 22-jarige Alphenaar.

Beeldmateriaal
Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken worden nog steeds verzocht zich te melden bij de recherche in Alphen aan den Rijn via 0900 – 8844. Uit informatie is gebleken dat de verdachte die nacht ook andere personen heeft lastiggevallen. Ook met deze personen wil de politie in contact komen. Indien getuigen de ruzie hebben vastgelegd met hun mobiele telefoon, foto’s danwel films, worden zij verzocht deze ter beschikking te stellen van de politie.

- Advertisement -

Gerelateerd