Verdachte van steekincident Alphen aan den Rijn aangehouden in Arnhem

woensdag 17 december 2014 11:56

Alphen aan den Rijn – De politie hield dinsdagavond 16 december een 22-jarige Alphenaar aan op verdenking van een steekincident op de Julianastraat op zondag 14 december. De recherche was sinds zondag 14 december actief op zoek naar de verdachte en kon hem uiteindelijk in Arnhem op het Stationsplein aanhouden.

Zondag 14 december omstreeks 05:00 uur raakte een 27-jarige man uit Alphen aan den Rijn ernstig gewond. Vermoedelijk kregen de 27-jarige Alphenaar en een andere man op de Julianastraat, ter hoogte van de Adventskerk, ruzie met elkaar waarbij de Alphenaar werd gestoken. Het slachtoffer werd op de Pieter Doelmanstraat zwaargewond aangetroffen. Hij is direct naar het ziekenhuis overgebracht. Zijn toestand is nog kritiek.

Politieonderzoek
De politie startte direct een opsporingsonderzoek en heeft zondag het vermoedelijke steekwapen in de omgeving van het incident aangetroffen. Het politieonderzoek leidde uiteindelijk naar de verdachte, de 22-jarige Alphenaar.

Beeldmateriaal
Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken worden nog steeds verzocht zich te melden bij de recherche in Alphen aan den Rijn via 0900 – 8844. Uit informatie is gebleken dat de verdachte die nacht ook andere personen heeft lastiggevallen. Ook met deze personen wil de politie in contact komen. Indien getuigen de ruzie hebben vastgelegd met hun mobiele telefoon, foto’s danwel films, worden zij verzocht deze ter beschikking te stellen van de politie.

 

0 reacties

Verdachte van steekincident Alphen aan den Rijn aangehouden in Arnhem
Schrijver:

 

 

Alphen aan den Rijn – De politie hield dinsdagavond 16 december een 22-jarige Alphenaar aan op verdenking van een steekincident op de Julianastraat op zondag 14 december. De recherche was sinds zondag 14 december actief op zoek naar de verdachte en kon hem uiteindelijk in Arnhem op het Stationsplein aanhouden.

Zondag 14 december omstreeks 05:00 uur raakte een 27-jarige man uit Alphen aan den Rijn ernstig gewond. Vermoedelijk kregen de 27-jarige Alphenaar en een andere man op de Julianastraat, ter hoogte van de Adventskerk, ruzie met elkaar waarbij de Alphenaar werd gestoken. Het slachtoffer werd op de Pieter Doelmanstraat zwaargewond aangetroffen. Hij is direct naar het ziekenhuis overgebracht. Zijn toestand is nog kritiek.

Politieonderzoek
De politie startte direct een opsporingsonderzoek en heeft zondag het vermoedelijke steekwapen in de omgeving van het incident aangetroffen. Het politieonderzoek leidde uiteindelijk naar de verdachte, de 22-jarige Alphenaar.

Beeldmateriaal
Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken worden nog steeds verzocht zich te melden bij de recherche in Alphen aan den Rijn via 0900 – 8844. Uit informatie is gebleken dat de verdachte die nacht ook andere personen heeft lastiggevallen. Ook met deze personen wil de politie in contact komen. Indien getuigen de ruzie hebben vastgelegd met hun mobiele telefoon, foto’s danwel films, worden zij verzocht deze ter beschikking te stellen van de politie.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!