Auto volledig uitgebrand op de Touwslagerstraat Rotterdam

vrijdag 26 december 2014 07:00

Rotterdam – Afgelopen nacht is op de Touwslagerstraat in Rotterdam Kralingen een auto volledig uitgebrand.

Omstreeks 06:28 uur kwam er bij de meldkamer brandweer een 112 melding binnen van een autobrand. Hierop is de brandweer die letterlijk net terug was op de kazerne van een woningbrand aan de Pijperstraat gelijk weer uitgerukt. Ter plaatse stond de auto volledig in lichterlaaie en was er voor de brandweer geen redden meer aan. Hierop hebben ze de brand zo snel mogelijk geblust om er voor te zorgen dat de er naast geparkeerde auto’s zo min mogelijk gevolgschade zouden oplopen. De ter plaatse gekomen politie heeft de eigenaresse van de uitgebrande auto wakker gemaakt als mede de eigenaren van de naast gelegen auto’s. De naast gelegen auto’s zijn er op het eerste gezicht goed vanaf gekomen maar zullen bij daglicht de eventuele schade pas echt kunnen waarnemen. Voor de uitgebrande auto is een berger ingeschakeld door de politie om het wrak af te voeren.

Foto’s: Enrico Luijcx

DSC_0204
DSC_0205DSC_0206
DSC_0209
DSC_0212
DSC_0225
DSC_0239
DSC_0241
DSC_0242

 

0 reacties

Auto volledig uitgebrand op de Touwslagerstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Afgelopen nacht is op de Touwslagerstraat in Rotterdam Kralingen een auto volledig uitgebrand.

Omstreeks 06:28 uur kwam er bij de meldkamer brandweer een 112 melding binnen van een autobrand. Hierop is de brandweer die letterlijk net terug was op de kazerne van een woningbrand aan de Pijperstraat gelijk weer uitgerukt. Ter plaatse stond de auto volledig in lichterlaaie en was er voor de brandweer geen redden meer aan. Hierop hebben ze de brand zo snel mogelijk geblust om er voor te zorgen dat de er naast geparkeerde auto’s zo min mogelijk gevolgschade zouden oplopen. De ter plaatse gekomen politie heeft de eigenaresse van de uitgebrande auto wakker gemaakt als mede de eigenaren van de naast gelegen auto’s. De naast gelegen auto’s zijn er op het eerste gezicht goed vanaf gekomen maar zullen bij daglicht de eventuele schade pas echt kunnen waarnemen. Voor de uitgebrande auto is een berger ingeschakeld door de politie om het wrak af te voeren.

Foto’s: Enrico Luijcx

DSC_0204
DSC_0205DSC_0206
DSC_0209
DSC_0212
DSC_0225
DSC_0239
DSC_0241
DSC_0242

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!