Veel overlast door stormschades in Rotterdam-Rijnmond

zaterdag 10 januari 2015 18:48

Rotterdam – De Rotterdamse brandweer heeft het zaterdagmiddag erg druk gehad met meldingen van schade als gevolg van de harde wind. Het gaat vooral om omgewaaide bomen en afgebroken takken. Deze zorgen her en der voor veel schade. Op de Wevershoekstraat ontsnapte een ouder echtpaar op het nippertje aan een boom die bij hun op de motorkap terecht kwam.

Dakbedekking van woningen losgelaten
In Barendrecht op de Bizetstraat ontstond een enorme schade aan een aantal woningen. De dakbedekking was voor een gedeelte losgescheurd en zorgde voor een gevaarlijke situatie. De brandweer kwam ter plaatse om de dakbedekking te zekeren. Met spanbanden werd de dakbedekking weer vastgezet. De schade is aanzienlijk.

https://twitter.com/David_Pronk/status/553892077801861120/

Veel schade Nederlandse Bank
Ook aan het gebouw van de Nederlandse bank aan de Boompjes was veel schade ontstaan. De dakbedekking waaide los en zorgde voor een gevaarlijke situatie. De Boompjes werd tussen de Willemsbrug en de Erasmusbrug afgesloten voor al het verkeer. De weg is enkele uren afgesloten geweest. Door de harde wind was het moeilijk om het gedeelte te verwijderen. Hoever ze op dit moment zijn is niet bekend.

Veel bomen, takken en straatmeubilair afgebroken
De brandweer had de handen vol aan afgebroken takken, bomen en diverse straatmeubilair wat was losgebroken. Veel vrijwilliger brandweerploegen werden opgeroepen om de beroepsbrandweer te ondersteunen. Zo bleef de dekking voor noodgevallen gegarandeerd. Ook Handhaving en politiemedewerkers hebben veel klusjes weten op te knappen.

https://twitter.com/HVCapelle/status/553860816345501696/

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Veel overlast door stormschades in Rotterdam-Rijnmond
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De Rotterdamse brandweer heeft het zaterdagmiddag erg druk gehad met meldingen van schade als gevolg van de harde wind. Het gaat vooral om omgewaaide bomen en afgebroken takken. Deze zorgen her en der voor veel schade. Op de Wevershoekstraat ontsnapte een ouder echtpaar op het nippertje aan een boom die bij hun op de motorkap terecht kwam.

Dakbedekking van woningen losgelaten
In Barendrecht op de Bizetstraat ontstond een enorme schade aan een aantal woningen. De dakbedekking was voor een gedeelte losgescheurd en zorgde voor een gevaarlijke situatie. De brandweer kwam ter plaatse om de dakbedekking te zekeren. Met spanbanden werd de dakbedekking weer vastgezet. De schade is aanzienlijk.

https://twitter.com/David_Pronk/status/553892077801861120/

Veel schade Nederlandse Bank
Ook aan het gebouw van de Nederlandse bank aan de Boompjes was veel schade ontstaan. De dakbedekking waaide los en zorgde voor een gevaarlijke situatie. De Boompjes werd tussen de Willemsbrug en de Erasmusbrug afgesloten voor al het verkeer. De weg is enkele uren afgesloten geweest. Door de harde wind was het moeilijk om het gedeelte te verwijderen. Hoever ze op dit moment zijn is niet bekend.

Veel bomen, takken en straatmeubilair afgebroken
De brandweer had de handen vol aan afgebroken takken, bomen en diverse straatmeubilair wat was losgebroken. Veel vrijwilliger brandweerploegen werden opgeroepen om de beroepsbrandweer te ondersteunen. Zo bleef de dekking voor noodgevallen gegarandeerd. Ook Handhaving en politiemedewerkers hebben veel klusjes weten op te knappen.

https://twitter.com/HVCapelle/status/553860816345501696/

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!